Google Pixel 2'e Önemli Bir Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Google Pixel 2'e Önemli Bir Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-08 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın başarılı akıllı telefon serisi olan Google Pixel 2 için gelen son güncelleme ile cihazın sosyal medya tarafı dahada geliştiriliyor. Yeni güncelleme cihazın fotoğraf yeteneği üzerinde geliştirmeler sağladığı için özellikle sosyal medya üzerinde paylaşım yapmayı seven kullanıcıların bir hayli hoşuna gitmesi bekleniyor. Fotoğraf özellikleri ile dikkatleri çeken Google Pixel 2 XL modeli sadece kamera değil her alanda güçlü özellikleri ile dikkatleri çekmişti. Şimdi ise cihazın Şubat güncellemesi ile beraber bu yetenekler dahada geliştirilmeye devam ediyor.

5 Şubat'ta dağıtımına başlanan güncelleme Instagram, Snapchat ve WhatsApp'ı yoğun kullanıcıların hoşuna gidecek önemli iyileştirmeleri içeriyor. Telefonun varolan gelişmiş kamera yetenekleri sosyal medya uygulamaları olan Instagram ve Facebook gibi platformlarda kullanılamıyordu. Bu noktada hikaye paylaşımlarında kamera uygulaması kullanılarak galeriden atma işlemi daha uzun bir hal alıyordu. Ancak gelen güncelleme ile artık WhatsApp, Instagram yada Snapchat uygulamaları üzerinden yapılacak kamera çekimlerinizde tüm yeteneklerden yararlanabileceksiniz.

Bu sayede sosyal medya paylaşımlarınızda Google pixel 2 XL cihazını kullanarak daha etkileyici çekim ve paylaşımlar gerçekleştirebileceksiniz.





PAYLAŞ