Google Pixel 2'e Gelmeyecek Pixel 3 Özellikleri - Haberler - indir.com

Google Pixel 2'e Gelmeyecek Pixel 3 Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın sevilen telefon serisi olan Pixel 2 ailesi geçtiğimiz yılın en fazla beğenilen modellerinden birisi olmuştu. Özellikle 649 dolar gibi uygun fiyatlı bir rakamdan pazara girmesi dikkatleri üzerine çekmesine sebep olmuştu. Ancak bildiğiniz üzere Google, geçtiğimiz günlerde Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini tanıttı. Fiyat noktasında da benzer bir politika izleyen Google bu noktada başarılı bir iş çıkartmış oldu. Ancak Google Pixel 2 ile 150 dolar gibi bir fark bulunan Google Pixel 3’ün bu noktada yeni telefon alacak kullanıcılar için ikisi arasında kalmalarına sebep oldu. Bizde sizlere bu içeriğiizde Google Pixel 2’de yer almayan yeni Google Pixel 3 yeteneklerinden bahsedeceğiz.

Google Pixel 3’ün Pixel 2’de Yer Almayan Yetenekleri

Her iki cihaz güçlü donanım özelliklerine sahip olarak geliyorlar. Bu noktada Pixel 2 ve Pixel 2 XL model serisinde yer alan HDR+ teknolojisi ile görüntüdeki parlak noktaları ve gölgeler eşitlenerek 9 farklı kare ve pozlama birleştirilerek ortaya oldukça iyi bir dinamik aralığa sahip görüntü sunuluyor. Google bu noktada bir makine öğrenim ve yapay zeka kullanarak otomatik beyaz dengesini korumuş oluyor. Bu özellikler ile beraber Pixel 2 cihazı 1/15 oranında saniyede 9 kare enstantane hızına sahip oluyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL Modelleri TanıtıldıGoogle Pixel 3 ve Pixel 3 XL Modelleri Tanıtıldı

Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri ise düşük ışık fotoğrafçılık tarafında daha da gelişmiş bir cihaz olarak geliyor.  Bu noktada yeni gece görüşü modu sayesinde flaş bile olmadan düşük ışıkta oldukça kaliteli kareler ortaya çıkartılmış oluyor.

Duplex

Pixel 3’ün Pixel 2’e göre ek yeteneklerinden birisi ise henüz Beta sürecinde olan Duplex özelliği oluyor. Google Pixel 3 XL ailesinde yer alacak olan bu özellik sayesinde Google Asistan servisi sinema, tiyatro veya benzeri planlarınızı sizin adınıza rezervasyon yaptırabilecek. Bu özelliğin henüz nasıl işleyeceği ve ne kadar başarılı olacağı henüz bilinmiyor.

Playground

Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde yer alan AR Stickers özelliği artık daha gelişmiş ve yenilikler ile Playground olarak Pixel 3 serisinde geliyor. Bu özellik bir arttırılmış gerçeklik yetenekleri sunuyor diyebiliriz. Bu noktada kamera üzerinden eklenilen emojiler sizin hareketlerinizi taklit ediyor ve eş zamanlı bir şekilde etkileşime girmiş oluyorsunuz.

Call Screen

Google Pixel 2 ailesinde yer almayacak olan en önemli özelliklerden birisi ise Cağrı ekranı adlı özellik olacak. Bu özellik ile sistem sizin yerinize aramalarınızı yönetecek ve arayan kişinin önemini size bildirecek. Bu özelliğin veri tabanı üzerinden çalışacağını ve zamanla iyi sonuçlar vermesi bekleniyor. Yine bu özellik için Google Asistan desteği alınacağını hatırlatalım.




Google Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera ÖzelliğiGoogle Pixel 3 İle Gelen 7 Kamera Özelliği

PAYLAŞ