Google Pixel 2 kullanıcıları artık Hareketli Fotoğrafları GIF'ler olarak kaydedebilir - Haberler - indir.com

Google Pixel 2 kullanıcıları artık Hareketli Fotoğrafları GIF'ler olarak kaydedebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 14:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Google son zamanlarda kendi ürünlerine ağırlık vermeye başladı. yeni yayınlanan Android P özelliğini Pixel serisine getirmesi bu durumun en büyük örneği olarak karşımıza çıkıyor. Google şimdi de başarılı kamerası ile dikkat çeken telefon serisi olan Pixel'lere yeni özellikler getirdi. GIF özelliğini kullanıma sunan Google, kısa bir beta süreci olarak nitelendirdiği bu ilk haftanın sonunda teknik bazı aksaklıkları çözeceğini duyurdu. Çıkan bu yeni GIF özelliği kullanıcılar tarafından son derece beğenildi. Google geliştirmeleri ile memnun etmeyi sürdürüyor.

Eğer bir Google Pixel 2 veya Pixel 2 XL'iniz varsa, çok eğlenceli yepyeni bir özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Hareket Fotoğraflarınızı GIF'ler olarak dışa aktarabilirsiniz.

Hareketli fotoğraf ne yapıyor;  Çerçevenizi görüntünüzden önce ve sonra çeker, böylece resminiz hareket ediyor gibi görünür. Önceden, kullanıcıların iki seçeneği vardı: "Fotoğraf olarak kaydet" veya "Video olarak kaydet". Ama şimdi, "Dışa Aktar" menüsünü açarsanız, "GIF olarak dışa aktar" seçeneği üçüncü bir seçenek olarak karşınıza çıkacaktır.

Güncelleme yeni olduğu için bazı teknik aksaklıkları söz konusu. Ortaya çıkan dosya boyutu İnternet için tam olarak optimize edilmemiş.  9to5Google, girişimlerinin 28 MB'lık bir GIF'yi netleştirdiğini bildiriyor. Ancak, 768 x 1024 çözünürlükle kalitenin oldukça iyi olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Muhtemelen, dosya boyutunu kırpmak ve paylaşım için optimize etmek için birçok internet uygulamasından birini kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ