Google Pixel 2, Galaxy S8'e Rakip Olacak - Haberler - indir.com

Google Pixel 2, Galaxy S8'e Rakip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google'ın başarılı akıllı telefon serisi olan Pixel modellerinin yeni versiyonu olması beklenen Pixel 2 hakkında bir süredir yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Android üreticilerini kaygılandıran ve Pixel serisi kullanıcıları sevindiren yeni bir sızıntı ortaya çıktı. İfade edilene göre Geekbench'te benchmark verileri ortaya çıkan 'Taiman' kod adına sahip akıllı telefonunun Pixel 2'e ait olduğu düşünülüyor. Bu noktada test ve performans sonuçlarına baktığımızda ise rakamlar ile Samsung'un amiral gemisi olan Galaxy S8 serisine dahi meydan okuyabileceği gözüküyor. Kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören Pixel serisi akıllı telefon serisi oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Google'ın hem işletim sistemi olan Android'i kullanan hem de üreticisi Google olan bu akıllı telefon piyasadaki rekabette ön konumlarda bulunuyor. Ortaya çıkan sızıntılar ile yeni Pixel 2 modelinde 4 GB RAM ve 1.9 GHz hız ile çalışan 8 çekirdekli Qualcomm bir işlemcinin kullanılması bekleniyor. 'Google Taimen' kod adına sahip modelin büyük bir ihtimal ile Google Pixel 2 olarak karşımıza çıkması beklenirken, Geekbench kayıtlarına göre Pixe 2 yüksek ihtimalle 8 çekirdekli bir işlemci ile piyasaya girecek. Oldukça güçlü donanım detaylarına sahip olması beklenen cihaz piyasadaki diğer Android amiral gemisi modelleri ile rahat bir şekilde yarışabilecek.

Bir süredir konsept görünümleri ile ortaya çıkan modelin Geekbench üzerinde de gözükmesi ile beraber artık doğrulandı diyebiliriz. Galaxy S8'in çok çekirdekli işlemci test sonuçlarında 6084 alırken Taimen kodlu bu modelin 6284 alması piyasada bulunan güç dengesini yerinden oynatacağa benziyor. Konu hakkında Google cephesinden bir açıklama gelmezken, yeni model hakkında Pixel kullanıcıları bir hayli heycanlanmış durumda diyebiliriz.





PAYLAŞ