Google One ücretsiz telefon yedekleme uygulaması oldu - Haberler - indir.com

Google One ücretsiz telefon yedekleme uygulaması oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-30 16:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Günümüzde birçok kullanıcı, ücretsiz telefon yedekleme uygulaması olarak nitelendirilen yazılımları kullanıyor. 2018 yılında Google Drive'ın geliştirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Google One, iOS kullanıcılarına da hizmet sunacak.

Google One ücretsiz telefon yedekleme uygulaması oldu

Google One'da yer alan telefon yedekleme seçeneği, 30 TB'a kadar yedekleme imkanı sağlıyor. Ayrıca arama motoru devinin bu uygulama adına o dönemde Android kullanıcılarına sunmuş olduğu özel imkanlar ve büyük indirimler, birçok akıllı telefon sahibinin ilgisini çekmişti.

Xiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldüXiaomi Mi 10 Pro Plus AnTuTu testinde görüldü

Fotoğraflar, videolar ve multimedya mesajlar gibi içerikleri depolayabilen Google One 2019 yılında ücret ödeyenlere otomatik olarak yedekleme seçeneğini sunmuştu. 2 yaşındaki bulut sistemi, bugünden itibaren 15 GB boyutunda bir yedekle alanını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Bu fırsattan hem Android hem de iOS kullanıcıları yararlanabilecek. Eğer bundan daha büyük olan bir depolama alanına sahip olmak istiyorsanız ayda en az 1.99 dolar ödemeniz gerekmekte.

Bunlara ek olarak Google One'a hem masaüstünde hem akıllı cihazınızda hem de tarayıcınızda kullanılmak üzere tasarlanan yeni bir depolama yöneticisi dahil edildi. 

Depolama yöneticisi, kullanıcılara dosyaların eklenmesinde ve silinmesinde yardımcı olacak. Zira artık bir dosyanın eklenme veya silinme işlemi, uygulamadan çıkmaya gerek kalmadan halledilebilecek.

Google Fotoğraflar, Google Drive ve Gmail aracılığı ile yedeklemiş olduğunuz dosyaları silmek de çok basitleşti. Google One’ın işlevselliği ve kendisi için uygulanan yayılma politikası zaman içerisinde ne kadar işe yarayacak hep birlikte göreceğiz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ