Google One nedir? - Haberler - indir.com

Google One nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 10:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Google’ın henüz tanıttığı ve Google Drive’ın yerini alacak olan Google One nedir ve kullanıcıların ne işine yarayacak sorularının cevabı haberimizde…

Google’ın, kullanıcılarına sunduğu pek çok hizmet bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, bulut depolama görevini üstelenen Google Drive’dı. Google Drive, cihazınızda hafıza olmadığı takdirde saklamak istediğiniz tüm belge, video ve fotoğraflarınıza ev sahipliği yapıyor ve kaybolmasının önüne geçiyordu. Fakat Google kısa bir süre önce birden bire Google Drive hizmetini bitirdiğini açıkladı. Google Drive’ın yerine de Google One’ı duyurdu.

Google, Google Drive hizmetini bitirdiğini kısa bir süre önce duyurdu ama Google One’ı henüz yayınlamadı. Çok geçmeden, Google One hizmeti hakkında merak edilenlerin detaylandırılması ve hizmetin kullanıma sunulması bekleniyor.

Google'ın katlanabilir telefon için çalıştığı iddiası doğru mu?

Google One ne işe yarar?

Google Drive’ın artık bitmesiyle birlikte, şirket Google One ile hizmet sunmaya devam edecek. Google One, kullanıcıların beklentilerini daha fazla karşılayabilecek bir hizmet olacak. Başta yeni uygulama ile birlikte fiyatlar da ucuzlayacak. Bununla birlikte, Google Drive’da verileri olanların korkmaması da vurgulanıyor. Çünkü, sizin bir işlem yapmanıza gerek kalmadan, Google Drive verileriniz, Google One’a aktarılacak. Aylık fiyatları açıklanan Google One ücretlendirmeleri şöyle; Google Drive’da  1 TB depolama alanına aylık 9,99 TL öderken, bu fiyatı Google One’da 2 TB alana ödeyeceksiniz. Bununla birlikte depolama alanı 30 TB’a kadar çıkarıldı. Diğer ücretlendirmeler; 100 GB için aylık 1,99 dolar ve 200 GB için aylık 2,99 dolar şeklinde olacak. Android, iOS, Windows ve macOS platformlarına gelecek güncelleme sonrasında, yeni hizmet Google One kullanıma açılacak.





PAYLAŞ