Google Nest Wifi fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Google Nest Wifi fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 20:34:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Dün Google tarafından gerçekleştirilen "Made by Google" etkinliğinde yeni bir çok Google ürünü tanıtıldı. Bu ürünlerin arasında Nest Wifi adı verilen bir Wifi ürününün geliştirilmiş ve yenilenmiş modeli olan bir ağ yönlendiricisi büyük dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen büyük etkinlikte yeni Pixel serisi telefonların yanı sıra Google'ın ürettiği bir çok yeni cihaz tanıtıldı. Bu ürünlerin arasında büyük dikkat çekenlerin arasında Nest Wifi adına sahip ağ yönlendiricisi de bulunuyor. Bu ürünün benzerini Google tarafından yine birkaç yıl önce piyasaya sürülmüştü. Google WiFi olarak adlandırılan bu cihaz, döneminin en başarılı ağ yönlendiricilerinden birisi olmuştu. Nest Wifi ise Google WiFi modelinin yeniden tasarlanmış ve güçlendirilmiş iyileştirmeleriyle karşımıza çıkacak ağ yönlendirici olacak.

Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?

İki farklı aygıttan oluşan Nest Wifi, ilk olarak direkt olarak modeme bağlı olan asıl yönlendirici, ikincisi ise "Point" olarak adlandırılıyor ve yönlendiricilerden aldığı interneti yayan bağlantı noktaları yaratıyor. Bu özellik ile hem sinyali kuvvetlendiriyor, genişletiyor ve hızını artırabiliyorsunuz.

Google Nest Wifi Teknik Özellikleri

Google, önceki ürettiği benzer Wifi ürününe karşın %25 daha fazla kapsama alanına sahip olduğunu ve iki kat kadar daha hızlı çalıştığını söylüyor. Bu gücün 2 farklı parçalı sistemden kaynaklandığı söyleniyor. Nest Wifi ayrıca "router" adı verilen ana parçası hem de "point" olarak adlandırılan ve router'dan aldığı interneti yayan parçasının tasarımına büyük önem vermiş. İki modelin de şık gözükmesi için özellikle tasarlanmış olmasına ek olarak "point" parçası Google Asistan destekli hoparlörlere de sahip. Akıllı ev sistemlerinizi kontrol edebilmeniz ve isteğe bağlı evinizde bulunan elektrikli bir cihazın bağlantısını kesmeniz bile mümkün olacaktır.

Google önceki nesilde ürettiği ağ yönlendiricileri arasında en çok satan ürün oldu. Google Wifi toplamda 15 farklı güncelleme alarak zaman içerisinde gelişmeye devam ediyor. Bu güncellemelerin ve geliştirmelerin Nest Wifi için de geleceği söyleniyor.

Google Nest Wifi fiyat

Google Nest WiFi şu anlık sadece ön siparişle alınabiliyor ve satın alan kullanıcılar 4 Kasım tarihinden itibaren bu ürüne sahip olmaya başlanacak. 8 farklı ülkede satışa sunulması planlanan Nest WiFi farklı paketler ile satılacak. 2'li paketlerin fiyatı 249 dolar (1.464 TL/ Yurt dışı kuruyla) olurken 3'lü paket'in fiyatı 349 dolar ( 2.053 TL/ Yurt dışı kuruyla) olarak ön siparişe sunulmuş durumda. Satışa sunulan ülkeler sırasıyla Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, Singapur, İngiltere, ABD olarak belirlenirken Türkiye bu listede bulunmuyor. 


WiFi şifrelerini çalan Google'a ağır cezaWiFi şifrelerini çalan Google'a ağır ceza
Dual Wifi Nedir?Dual Wifi Nedir?

PAYLAŞ