Google Nest Cihazları Tanıtımdan Önce Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Google Nest Cihazları Tanıtımdan Önce Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 10:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google Nest adı verdiği yeni cihazlar için hazırlık aşamasında. Son gelişmede ise cihazlar Google’ın resmi sayfasında görüntülendi.

store.google.com adresi üzerinden ürünlerine ulaşılmasını sağlayan Google, mevcut sayfada dikkat çeken bir hataya yer verdi. Şirket tarafından henüz tanıtımı yapılmayan Google Nest ürünleri listeleyen şirketin yeni ürünleri, alınan ekran görüntüleri ile öğrenildi. Google Nest ürün gruplarına yeni özelliklerle donatılan yeni ürünleri ekleyecek olan Google, böylece Amazon tarafından sektörde yapılan yenilikleri yakalayarak Amazon’un mevcut ürünlerine rakip olabilir.

Google Nest Cihazları Neler Sunuyor?

Ocak ayı itibariyle yeni ürünler için çalışmalara başladığı duyuran şirket, önümüzdeki günlerde yeni bir lansman ile yeni ürünlerini tanıtabilir.  Listelenen ürünlerde yer alan ürünler ise şöyle;

  • Hem iç hem de dış mekanda kullanıma uygun kablosuz, pilli Nest cam
  • Projektör destekli yeni bir Nest cam
  • İç mekanlarda kullanıma uygun kablolu Nest cam
  • Pil ile çalışan yeni bir Nest ev zili

Yapılan listelemelerde, cihazlar için satın alma ve daha fazla detay öğrenilebilecek butonlara yer verilmedi. Bu nedenle de ürünlerin teknik özelliklerine dair herhangi bir veri bulunmuyor. Ancak yapılan listeleme ile birlikte ürünler üzerinde tüm çalışmaların tamamlandığı düşünülüyor.

Google’ın resmi sayfasında listelenen ürünler için alınan ekran görüntüleri şöyle;

Google İçin Yapılan Hata ve Sızıntılar İlk Değil!

Google’ın diğer ürünlerinde olduğu gibi yeni Nest ürünlerindeki sızıntı ve hata, sürpriz olarak değerlendirilmedi. Zira pek çok modeli tanıtım öncesinde tüm detaylarıyla öğrenilen Google, Nest Hub Max öncesinde de benzer bir durum yaşamıştı. " Connected Home " adı ile yeni ürünlerini listeleyen Google, akıllı ev ürünlerine yönelik daha fazla ürün seçeneğiyle etkinliğini arttırmayı hedefliyor. Bu bakımdan yapılacak lansman oldukça önemli.





PAYLAŞ