Google Nearby Geliyor - Haberler - indir.com

Google Nearby Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-16 15:35:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Gelişimde sınır tanımayan arama motoru Google, güncel uygulama ve kaliteli program konusunda gerçekten çok önemli bir adım atmış durumda. Konum bazlı sunum ve servis avantajını ayağınıza getiren Nearby, bu konuda yeni bir çalışma olarak duyuruldu konum bazlı konusunu biraz daha açacak olursak, uygulamayı kullandığınız cihazınızla bulunduğunuz yerdeki fırsatları, mevcut programla birlikte çok daha yakından takip etme şansına sahip olacaksınız.


CPS ve Bluetooth üzerinden çalışan bu sistem sayesinde yakınlarınızda bulunan avantaj indirim ve fırsatlardan yararlanma şansı, bu yeni teknoloji ile birlikte önünüze gelecek. Harita ve konum konusundaki üst düzey imkânlarını gelişmiş hizmetle bütünleştiren Nearby, sisteminin android uygulamalar için gerçekten çok önemli bir hamle ve fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Hem konum belirleme hem de bulunduğunuz konuma göre çevrenizdeki önemli etkinliklerden haberdar olma özellikleri, bu programın avantajlarından sadece birkaçı olarak gözlemleniyor. Gelişmiş tarayıcılar içerisinde çok büyük yatırımlar yaparak sistemini daha geniş bir alana yaymak için gayret gösteren Google, yeni ve nitelikli programlara çok büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu yatırımlara gösterilecek örneklerden biri olan Nearby sayesinde, cihazınızın size sunacağı avantajların çok daha geniş olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Google Play üzerinden ulaşacağınız ve detaylı bilgilerini alacağınız bu gelişmiş program sayesinde, teknoloji cihazlarınız ve iletişim anlamında kullandığımız akıllı telefonlar, geleceğin yeni nesil teknolojilerini bünyesinde barındırmaya hemen başlayacak.


Oldukça geniş bir hafızaya sahip olan sistemin, sizin bulunduğunuz konumu belirlemesi ve bulunduğunuz konuma göre size yakın uygun alternatifi uygulamaları belirlemesi, bu özelliklerle buluşmanız anlamına gelecek. Size sağladığı avantajlarla birlikte çevrenizde olan biteni önünüze getiren bu özel Android sistem için uygun uygulama, yakın zaman içerisinde değişik işletim sistemleri ile de uyumlu hale gelebilir. Geleceğin uygulamalarına örnek olarak gösterilen bu sistemin, adeta bir yapay zekâ taktiği içerdiğini söylemek lazım. Çok paralar harcayarak yeni yazılımları önemli yatırımlar yapan Google, kendi branşında bir numara olma özelliğini bu yaptığı yatırımlarla desteklemeye devam ediyor.

 





PAYLAŞ