Google Mesajlar mesaja cevap vermeyi unuttuğunuz zaman size hatırlatacak! - Haberler - indir.com

Google Mesajlar mesaja cevap vermeyi unuttuğunuz zaman size hatırlatacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 12:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Google, Mesajlar uygulamasının beta sürümünde yer alan kod, bir "Dirtme" özelliğinin sunulacağını gösteriyor. Teorik olarak bu yanıtlamadığınız önemli bir e-postaları size hatırlatan Gmail özelliği gibi gibi gözüküyor. Mesajlar ile ilgili olarak hatırlatıcıları halihazırda manüel olarak ayarlayabilirsiniz ancak gelen bir güncelleme ile beraber bu işlem otomatik bir şekilde olacak. 

Pek çok kullanıcı bu durum ile karşılaşmıştır; önemli bir metin mesajı gelir ve onu okursunuz ancak yanıt veremediğiniz durumlar olabilir. Bu durumda telefonunuzu bir kenara koyarsınız ve günler sonra maili cevaplamadığınızı fark edersiniz. Bu arada, cevap vermediğiniz kişi de bu konuda oldukça beklemiş olabilir. 

Google Clock; Materyal Tasarımlı Alarmlı Saat UygulamasıGoogle Clock; Materyal Tasarımlı Alarmlı Saat Uygulaması

XDA-Developers tarafından yapılan bir APK incelemesine göre, Google Mesajları kullanan kişiler bu gibi durumlar ile karşılaşmış olabilir. Uygulamanın en son beta sürümünde yer alan kod, Google'ın kısa mesaj uygulamasına "Nudges" getirebileceğini dile getiriyor. Bu özellik, Google'ın unuttuğunu düşündüğü konuşmaları konuşma listesinin en üstünde tutuyor. 

Gmail’de de aynı isimde bir özellik bulunuyor. Buna bakmak gerekirse Google Mesajlar'ın da hemen hemen aynı şekilde çalışacağı düşünülüyor. APK incelemesine göre, iki seçenek olabilir. Bunlar, “Yanıtlamanız gerekebilecek mesajlar” ve “Takip etmeniz gerekebilecek mesajları vurgulayın. Bu, Google Mesajlar uygulamasının beta sürümünde duyurulmamış olan bir özellik olduğu için, kullanıma sunulup sunulmayacağı şu an için belirli değildir. Fakat, özelliği kullanışlı olmasının yanı sıra Gmail'deki önceden var olduğunu göz önünde bulundurmak gerekirse, Mesajlar'da da olacağını düşünmek mümkündür. Google Mesajlar'da zaten manuel hatırlatıcılar ayarlayabilirsiniz. 

 


Google Fit, Google Play Store'da 100 milyon indirmeyi aştıGoogle Fit, Google Play Store'da 100 milyon indirmeyi aştı
Google saat alarm çalmama sorunu birçok kişiyi mağdur etti!Google saat alarm çalmama sorunu birçok kişiyi mağdur etti!
Google Pay (Wear Os) destekleyen ülkeler listesi genişledi!Google Pay (Wear Os) destekleyen ülkeler listesi genişledi!

PAYLAŞ