Google Meet için Asus’tan özel sistemler - Haberler - indir.com

Google Meet için Asus’tan özel sistemler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-20 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemde özellikle sunmuş olduğu dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu telefonları ile bir hayli öne çıkan Tayvanlı teknoloji üreticisi Asus, artan video konferans ihtiyaçlarına yönelik pratik bir çözüm sunmayı hedefleyen yeni video konferans kitlerini duyurdu. Koronavirüs döneminde video konferans uygulamalarına yardımcı olmayı hedefleyen Asus, bir mini bilgisayar ile beraber harici hoparlör ve satın almış olduğunuz konfigürasyona bağlı olarak bir kamera ve dokunmatik ekran sunan yeni video konferans kitini duyurdu. Söz konusu bu kit Google’ın video konferans uygulaması olan Meet ile de uyumlu ve odaklı bir şekilde geliştirildi.

Asus’un Google Meet Bilgisayar Sistemi olarak isimlendirilen bu kitte Intel Core i7 işlemci ve 128 GB SSD’ye sahip mini bir bilgisayar bulunuyor. Ek olarak ise cihazda birçok giriş portunun da bulunduğunu belirtelim.

ASUS Republic of Gamers, yeni oyuncu kulaklığı Theta Electret’i duyurduASUS Republic of Gamers, yeni oyuncu kulaklığı Theta Electret’i duyurdu

Asus video konferans kitini duyurdu

Başlangıç Kiti adlı paketi satın aldığınız durumunda 8 kişiye kadar destek verecektir. HD çözünürlüğünde kayıt özelliği ile 4 kata kadar yakınlaştırma yapabilen ve 120 derecelik görme açısına sahip kameraya sahip olacaksınız. Bunlar ile beraber ise pakette bulunan harici dokunmatik ekran ile aramalarınızı yönetmek mümkün oluyor. Asus tarafından Büyük Ofis Kiti olarak adlandırılan pakette ise 20 kişiye kadar görüşme imkanı sunan bir cihaz yer alıyor. 1080p çözünürlük ve 10 kata kadar yakınlaştırma özellikleri ile Logitech PTZ Pro 2 kamera modülü ile uyumlu olan paket geliyor.

Sisteme logitech’in bu kamerasının dahil olmadığını belirten Asus, isteyenlere şirketlerin bunu dışarıdan temin edebileceklerini ifade ediyor. Haziran ayı ile beraber 28 ülkede satışa sunulması beklenen bu modelin ülkemizde satışta olup olmayacağı ise henüz belli olmuş değil. Cihazın fiyatı da henüz açıklanan detaylar arasında yer almıyor.


Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”

PAYLAŞ