Google Marketing Platform nedir? - Haberler - indir.com

Google Marketing Platform nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 20:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google Marketing Platform olarak tüm dünya genelinde tanınan ve kullanılan sistem Türkiye'de Google pazarlama platformu olarak biliniyor. Google'ın farklı servislerini bir araya getirerek tek çatının altında toplaması ile oluşturduğu Google Marketing Platform müşterilere ulaşma noktasında farklı araçlar sunuyor.

Google Marketing Platform nasıl kuruldu?

DoubleClick Dijital Pazarlama ve Google Analytics 360 Suite ortaklığı ile ortaya çıkan Google Marketing Platform, müşterilerin kontrol altına alınarak farklı projeler geliştirilmesine imkan tanıyor. Sistemin bu kadar popüler olmasının arkasındaki en önemli detay ise reklam çalışmalarının yanı sıra özellikle raporlama ve takip konusundaki Google'ın üstün sistemlerinin yer alması. Bu bakımdan reklamların etkin bir şekilde müşterilere ulaşıp ulaşmadığını ve dönüşlerin firma hedefleri ile uyuşup uyuşmadığını kontrol etme imkanı bulan işletmeler, bu doğrultuda uygun reklam politikaları belirleyerek sistemde yer alabiliyor. Üstelik reklam konusunda da Google tarafından farklı seçeneklerin sunulması müşterilere en uygun zamanda ve platformda işletmelerin reklam yapmasını sağlıyor. 

Google reklam veren siyasetçilerin kimliklerini açıklayacak!Google reklam veren siyasetçilerin kimliklerini açıklayacak!

Google Yeni Partnerlik Programını Duyurdu!

Google tarafından ürünler ile ilgili yapılan tanıtımlarda daha hızlı ve akıllı bir pazarlama döneminin başlayacağına vurgu yapılırken hedef kitlenin yakından tanınması ve uygun bir şekilde reklam çalışmalarının yapılabilmesi adına da Google'ın yeni sisteminin çok etkin olacağı ifade ediliyor. Üstelik yenilenen ve tek bir çatı altında birleştirilen servisler, yeni özellikleri ile de geliştirilmiş durumda. Bu bakımdan hem reklam çalışmalarının analizi ve raporlaması hem de farklı reklam seçeneklerinin kullanılabilmesi adına yeni dönem işletmelere çok daha fazla çözüm sunuyor.

Google Marketing Platform kimler için uygun?

Küçük işletmelerin yanı sıra büyük şirketler gibi her bütçe ve firmaya uygun bir çözüm sunmayı başaran Google Marketing Platform üstelik kolay bir kullanıma sahip. Öyle ki özel raporlama metrikleri ile kişilerin istediği raporlara ulaşmasını sağlayan reklam platformu, Google desteği ile birlikte çok daha sorunsuz hale geliyor. Reklam çalışmaları ile ilgili tüm verileri kontrol edebileceğiniz veri stüdyosundan tüm reklam çalışmalarınızı test edebileceğiniz ve optimizasyon yapabileceğiniz test alanına kadar Google işletmelerin ihtiyaç duyabileceği tüm alanları Google pazarlama platform ile bir arada sunuyor. Üstelik kullanımın ücretsiz olduğu platformda projelerdeki reklam çalışmalarına bağlı olarak belirli oranlarda ödeme yapılıyor. 

Google adwords Google Ads oldu 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ