Google Maps Mobil Uygulamaları Güncellendi - Haberler - indir.com

Google Maps Mobil Uygulamaları Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google'ın web üzerinden de kullanılabilen harita servisi Google Maps (Haritalar) mobil uygulamaları bugün itibariyle 3.0.0 sürümüne yükseltilerek yeni özellikleriyle beraber kullanıcılara sunuldu.

Android ve iPhone telefonlar ile tabletler üzerinde kullanılabilen Google Maps (Haritalar) bu güncellemeyle beraber kullanıcıların gezinti deneyimini daha hızlı ve daha kolay bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Google Maps

Toplam 200 ülkede kapsamlı ve doğru harita desteği sağlayarak araba, bisiklet ve yaya rotaları için sesli GPS navigasyonu sağlayan Google Maps'in güncellenmesiyle birlikte Türkiye kullanıcılarına sunduğu yeni özellikler ise şöyle;

Adım adım navigasyon özelliğini kullanırken gideceğiniz noktaya ait mesafe ve varış zamanını görebilir, alternatif rota seçeneklerine daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İnternet bağlantınızın yavaşlaması ya da kesilmesi durumunda çözüm olarak geliştirilmiş olan kayıt edebilme özelliğiyle çevrimdışı haritaları özel bir listeye kayıt edebilir ve listeleri dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. 

Ayrıca toplu taşıma sonuçlarında yapılan gezintilerin toplam yürüme süreleriyle tarifeli bir sonraki otobüs ya da tren seferlerini de görebilmenizi sağlayan Google Maps (Harita), oturum açtığınızda ise en son kayıt ettiğiniz ya da aranmış yerlerden 'incelenecek yerler' listesini de görebilmenizi sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Google Maps'i aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ