Google Maps iOS, Çevrimdışı Navigasyon Desteği Kazandı - Haberler - indir.com

Google Maps iOS, Çevrimdışı Navigasyon Desteği Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-16 08:30:32
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

iOS platformunda kullanılmakta olan Google Maps uygulamasına önemli bir güncelleme geldi. Yayınlanan güncelleme ile birlikte, bir süredir Android cihazlarda kullanılan çevrimdışı navigasyon desteği Google Maps'in iOS sürümüne geldi

Mobil tarafta kullanıcılara daha iyi bir harita deneyimi sunmak adına yeni özellikler geliştiren Google Haritalar, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Kasım ayında çevrimdışı harita özelliğini Android platformunda hizmete açmış, iOS kullanıcıları için de söz konusu özelliği yakın bir zamanda sunacağını belirtmişti.

Bugün ise iOS tarafında bir çok yeni özelliği barındıran bir güncelleme yayınladı ve uzun süredir Android kullanıcılarının kullandığı çevrimdışı haritalar hizmeti iOS cihazlarda kullanıcılara sunuldu.

Şimdilik sadece Kanada ve ABD'de kullanıma açılan söz konusu güncellemede, çevrimdışı navigasyon hizmetinin yanı sıra güncel yakıt fiyatlarını da göstermeye başladı. Ancak bu özellik tam anlamıyla hizmet veremiyor. Toplu taşıma araçları, hareket saatleri ve noktaları gibi detaylar için hala çevrimiçi olmamız gerekiyor. 

Yeni güncellemede her ne kadar yeterli hizmet sağlanmasa da çevrimdışı navigasyondan yararlanmak kulağa hoş geliyor. 





PAYLAŞ