Google Maps Alternatifi Yerli Harita Uygulaması: Mekansal Maps - Haberler - indir.com

Google Maps Alternatifi Yerli Harita Uygulaması: Mekansal Maps

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google harita servisi olarak bilinen Google Maps'e alternatif olarak kullanabileceğiniz Mekansal Maps, iOS cihazlar için yerli geliştiriciler tarafından ortaya çıkarılmış kolay kullanışlı bir harita uygulamasıdır.

Google Maps SDK'sı ile geliştirilmiş olan uygulama sayesinde kullanıcılar Google Maps'in haritaları dahil olmak üzere navigasyon gibi özelliklerini mobil cihazları üzerinden kullanabilecekler. Ayrıca BaşarTrafik'in 81 ildeki trafik ve yol bilgisi verilerine de ulaşılmasını sağlayan uygulama, FourSquare servisindeki trend mekanların da öğrenilmesini sağlıyor.

Mekansal Maps

Bunların yanı sıra cihazınızın bağlı olduğu internet bağlantısı sayesinde kullanılabilecek olan Google yol haritası gösterme, Google uydu görüntüsü gösterme, Google'dan adres arama, Google'dan rota çizme gibi özellikler de uygulama üzerinden kullanıcılara sunulan yardımcı özellikler arasında yer alıyor.

İnternet bağlantısının olmadığı durumlarda daha önce gittiğiniz yerleri ve rotaları da gösterebilen Mekansal Maps, konum paylaşma özelliğiyle kullanıcıların arkadaşlarına bulundukları yerle ilgili konum bilgisi vermesine de imkan tanıyor. Uygulama üzerinden konum bilgisi SMS, e-posta, Twitter ve Facebook aracılığıyla hem link hem de grafik olarak iletilebiliyor.

Şimdilik sadece iOS uyumlu iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Mekansal Maps'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ