Google Lens, OnePlus cihazlarına geçiş yapıyor - Haberler - indir.com

Google Lens, OnePlus cihazlarına geçiş yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın görsel arama aracı olan Google Lens, şimdi ise OnePlus modellerinde yerini alacak. Google'ın bu aracı Pixel serisi akıllı telefonlarda yer alan bir görsel arama sistemiydi. Şubat ayında Barcelona'da gerçekleşen MWC 2018 mobil dünya kongresi 2018 ile beraber uygulamanın tüm Android cihazlar için sunulacağı belirtilmişti. Samsung'un bazı amiral gemisi modelleri Google Lens uygulamasına erişirken şimdi ise yeni ortaya çıkanlara göer OnePlus akıllı cihazları için de Google Lens geliyor.

Bilgisayar vizyon sistemine sahip olan Lens uygulaması kullancıların kamerayı bir nesneye yönlendirmesi ile beraber o nesneden gerçek zamanlı bilgi göstermesine olanak sağlıyor. Yapay zeka ve algoritma desteği sayesinde nesneleri tanımlayabilen uygulama kartvizitlerden bilgi aktarımı veya URL sitesine girme gibi işlevsel özelliklere de sahip durumda. Ayrıca kağıda yazılı bir numarayı aramak veya tarama işlemleri gibi ek özellikler de Google Lens'te yer alıyor.

Google'ın Android cihazlara getireceği Google Lens uygulamasını yakın zamanda lG, Huawei ve Sony gibi birçok Android telefonlarda görebiliriz.





PAYLAŞ