Google Kişiler'in yeni tasarımıyla Google Plus tekrar mı dönüyor? - Haberler - indir.com

Google Kişiler'in yeni tasarımıyla Google Plus tekrar mı dönüyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-26 16:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google kişiler servisi için yeni bir tasarımı duyurdu. Google kişiler için tercih edilen tasarım, daha önce kullanıma sunulan Google Plus ile oldukça benzerlik içeriyor. 

Google kullanıcıların diğer kişilerle daha iyi bir şekilde iletişim kurması ve bilgilerine ulaşabilmesi adına Google Kişiler adıyla yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirket tarafından yapılan son duyuruda, Google Kişiler bölümünde tasarımsal bir değişikliğe gidildiği belirtildi. Mevcut değişiklik ilk bakışta Google tarafından geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunulan Google Plus ile büyük bir benzerlik göstermesiyle dikkat çekti. 

Google Kişiler'de Dikkat Çeken Yenilikleri Neler?

Google kişiler için yapılan yeni tasarım, bir dizi özellik ile desteklenmiş durumda. Toplantılar, e-postalar gibi pek çok farklı konuda bilgi almasını sağlayan Google Kişiler, kullanıcılar için özel organizasyon yapılarını da destekliyor. Daha çok kurumsal olarak kullanılması planlanan Google kişiler özelliği için kişisel kullanımına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. İş dünyasında oldukça popüler durumda bulunan Workspace Google tarafından yapılan son değişiklikler ve güncellemeler ile daha verimli hale geldi. 





PAYLAŞ