Google katlanabilir telefon mu üretecek? - Haberler - indir.com

Google katlanabilir telefon mu üretecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 09:21:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanların akıllı telefon trendi olan katlanabilir telefon akımına Google'dan bir hamle geldi! Huawei ve Samsung'un ardından Google'da katlanabilir telefon üretecek.

Tasarımlarıyla aklımıza girse de fiyatlarıyla cepleri yakan katlanabilir telefonlar, geçtiğimiz günlerde sızdırılan patente göre, Google da katlanabilir telefon üretecek markalar arasına katıldı.

Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!

Google, katlanabilir telefonda Motorola'ya özeniyor!

Katlanabilir telefon akımına Huawei ve Samsung'un giriş yapmasıyla, diğer markaların da bu yolu izlemesi bilindik gerçekler arasında.

Görünüşe göre Google ise kendisini bu yola dahil ederek katlanabilir telefon akımına katılacak. Google geçtiğimiz günlerde katlanabilir telefon patentini aldı, gözlerden kaçmayan nokta ise bu patentin bazı noktaları Motorola'nın katlanabilir telefon patentlerine benzerlik göstermesi.

Kısa süre içerisinde yayınlanan patent, telefonun genel tasarımı hakkında bizlere pek bilgi vermiyor. Kamera, şarj ve kulaklık girişi ve tuşları gibi detaylar henüz patent üzerine eklenmemiş.

Katlanabilir telefonun ilk nefeslerini aldığı dönemde, fiyatları da oldukça can yakıyor. Samsung tarafından çıkarılan ilk katlanabilir telefon, Galaxy Fold'un ABD fiyatı tam olarak 1980 dolar. Can yakan bu fiyatlar kısa süreliğine katlanabilir telefon akımını geri bırakabilir.

Rakipleri büyük olan Google, iddialı ürünle piyasaya çıkarması gerekiyor.


Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek
Samsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon GeliştiriyorSamsung İki Yeni Katlanabilir Ekranlı Telefon Geliştiriyor
Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?

PAYLAŞ