Google Kamera uygulaması için hızlı çekim özelliği kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Google Kamera uygulaması için hızlı çekim özelliği kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-16 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Birçok kamera uygulamasına göre daha iyi bir performansa sahip olan Google Kamera uygulaması güncellendi. Yeni güncelleme ile beraber uygulamaya “eller serbest hızlı çekim” modu da dahil oluyor. Akıllı telefon pazarının popüler isimleri olarak yer almasa da, Pixel serisi ile dikkat çeken Google, Android ekossitemine sunduğu başarılı özellikler ile de dikkat çekiyor. Pixel cihazlarda yer alan Google Kamera uygulamasını geliştirmeye devam eden şirket, Android ekosistemindeki en iyi kamera uygulamalarından biri olarak gösteriliyor. Google ise uygulamayı herkese açık bir şekilde yayınmaladığı için Google Kamera uygulamasını kullanıcılar APK’lar aracılığı ile yüklemek zorunda oluyor.

Google ise sahip olduğu kamera uygulamasını geliştirmeye devam ederken, Google Kamera için 8.2.204 güncellemesi Google Play Store ve bulut sitelerinde Apk olarak yayınlandı. Google’ın yeni Kamera uygulamasındaki 8.2.204 güncellemesi ne gibi yenilikler sunuyor gelin bakalım.

MIUI 10, Google Kameraya Destek VerecekMIUI 10, Google Kameraya Destek Verecek

Google Kamera uygulaması güncellendi

Yeni gelen hızlı çekim özelliği ile beraber kullanıcılar artık fotoğraf modundayken parmaklarını deklanşör tuşuna bastıkları zaman video moduna geçmeden video çekmeye başlayabilecekler. Hızlı çekim ile video başlatıldığında kayıt parmağınızı çektiğinizde sonlanmış oluyor. Googie ise hızlı çekimi basitleştirmek için özelliğe yeni parmak hareketleri dahil etmiş durumda. Artık hızlı çekim ile video kaydına başladığınız zaman parmağınızı sola kaydırarak video kaydının parmağınızı çekseniz bile devam etmesini olanak sağlıyor. Parmağınız deklanşörde iken ise yukarı kaydırdığınızda yakınlaştırma, aşağı kaydırmada ise uzaklaştırma yapabiliyorsunuz.

Google Kamera 8.2.204 ile beraber video moduna geçiş yapmadan video kaydı başlatma kolay hale getirilmiş oluyor. Google Kamera uygulamasını Android cihazlarınıza internet ortamından APK olarak indirebilirsiniz. Pixel cihazlara sahipseniz ise Google Play Store üzerinden uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. Bakalım bu yenilik ne derece işlevsel olacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Google kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyorGoogle kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyor
Google Kameraya Gece Modu GetiriyorGoogle Kameraya Gece Modu Getiriyor

PAYLAŞ