Google işletme kaydı nasıl yapılır ? - Haberler - indir.com

Google işletme kaydı nasıl yapılır ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 13:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik " Google işletme kaydı nasıl yapılır ?" sorusunu cevaplar ve  Google Benim İşletmem hizmetinin önemini konu alır.

Google işletme kaydı nasıl yapılır ?

Google , gerçek firmaların daha hızlı ve çok sayıda  müşteriye ulaşması için Google Benim İşletmem adında bir hizmet sunuyor. Bir firmanız var ise ve bir gmail adresine sahipseniz başvurunuzu  hemen yapabilirsiniz. https://www.google.com/intl/tr_tr/business/ adresine gidin, gmail hesabınızla giriş yapın ve hizmetin sizden istediği bilgileri gerekli alanlara yazın. İşte hepsi bu kadar sonrasında tek yapmanız gereken şey Google'ın işletmenizin adresinizi doğrulamak için 14 gün içinde adresinize göndereceği kodu hesabınıza girmek. Kodu girdiğiniz anda işletmeniz onaylanır ve müşterileriniz için o konumda görünür olursunuz.
 

Google Chrome 30 ÇıktıGoogle Chrome 30 Çıktı

Google Benim İşletmem konum öncelikli çalışır. Kullanıcıya kendine en yakın ilgili hizmeti sunan firmayı sunmayı amaçlar. İşletmelerin rakipleri arasında yükselmesi, kullanıcılar tarafından işletmeye verilen yıldız sayısı ve olumlu yorum ile doğru orantılıdır. Hizmetin sunduklarını iyi bir şekilde yönetir ve kullanırsanız , sizi arayanlara kullanıcı deneyimi üst düzey bir profil ile merhaba demiş olursunuz. Bazı durumlarda ve bazı özel işlerde bir websitesinden çok daha mantıklı bir seçenek olarak göze çarpmaktadır. 

Google hem IOS hemde Android kullanıcıları içinde bu hizmeti yönetebilmeleri için bir mobil uygulama sunuyor. İlgili uygulama markette " Google Benim İşletmem "  şeklinde arama yaparsanız , ilgili uygulama karşınıza çıkacaktır. 

 


Google Voice Hizmetini Hangouts'a EkleyecekGoogle Voice Hizmetini Hangouts'a Ekleyecek

Google Play Üzerinden Android Cihaza Uygulama Yükleme


PAYLAŞ