Google, iPhone'ların Gece Çekimi İle Dikkat Çekti - Haberler - indir.com

Google, iPhone'ların Gece Çekimi İle Dikkat Çekti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 10:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Google'ın Departman Müdürü, iPhone cihazların kameralarını ağır bir şekilde eleştirdi. Google şirketinin akıllı telefon piyasasında bulunan Pixel cihazlarındaki "Gece Görüşü" özelliği, düşük ışıklı ortamlarda çok başarılı fotoğraflar çekmeye olanak sağlıyor. Night Sight özelliğine oldukça güvenen Google şirketinin Ürün Pazarlama Müdürü Marvin Chow, iPhone Xs modelinin "Gece Görüşü" özelliğini, kendi cihazı olan Pixel 3 XL modelinin "Gece Görüşü" ile kıyasladı. Bu kıyaslamayı da sosyal medya platformundan paylaşmayı eksik etmedi.

Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

Google Dolandırıcıların Önüne Geçmeye HazırlanıyorGoogle Dolandırıcıların Önüne Geçmeye Hazırlanıyor

Google, iPhone'ların Gece Çekimi İle Dikkat Çekti

Teknoloji ve yazılım devi Google'ın Night Sight teknolojisi ile güçlendirilen ve oldukça muazzam fotoğraflar çekilmesini sağlayan cihazı Pixel 3 XL modelinin performansından bahsetmeye bile gerek yok. Sağ tarafta karanlık ortamlarda çok başarılı fotoğraflar çekilmesini sağlayan kamerasını ve Gece Görüşü özelliğini görürken, sol tarafta karanlık ortamlarda daha kötü fotoğraf çektiği söylenilen iPhone Xs modeli bulunuyor. Pixel 3 XL cihazının çektiği fotoğrafa baktığımızda; resim gayet net ve yüksek çözünürlükle çekilmişken, iPhone'da görüntü kalitesini anlayamıyoruz. Çünkü ortam karanlık. İşte o fotoğraf:

Google'ın Night Sight teknolojisi ile çektiği fotoğrafları çeşitli web sitelerinde ve sosyal medya platformlarında bulabilirsiniz. Apple'ın iPhone cihazlarında kullanmış olduğu gece çekimi özelliği zaten beğenilmezken bir de bu şekilde dalga geçilmesiyle özelliğin işe yaramaz olduğu düşünülmeye başlanabilir. Çünkü Pixel 3 XL cihazı ile karşılaştırılınca iPhone'da bulunan özellik hiçbir etki göstermiyor. Google'ın Departman Müdürü Marvin Chow, paylaşmış olduğu karşılaştırma gönderisinde Apple'ı feci şekilde gömdü. Apple'da yakın zamanda Google'ın bu cihazına yakın bir teknoloji geliştirebilir.


Google Wikipedia'ya milyon dolarlık bağış yaptıGoogle Wikipedia'ya milyon dolarlık bağış yaptı
Google, çok yönlü Berlin ofisini açtıGoogle, çok yönlü Berlin ofisini açtı
Google Haberler Avrupa'da Yasaklanıyor mu?Google Haberler Avrupa'da Yasaklanıyor mu?

PAYLAŞ