Google I/O 2020 ne zaman başlayacak? - Haberler - indir.com

Google I/O 2020 ne zaman başlayacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 10:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın her sene düzenlediği geliştirici konferansının bu yıl ne zaman düzenleneceği konusunda heyecanlı bekleyiş artarken Google I/O 2020 geliştirici konferansının tarihi açıklandı.

Google’ın her sene düzenlediği geliştirici etkinliği teknoloji dünyasındaki gelişmeler açısından büyük bir önem taşıyor. Apple, Samsung, Microsoft gibi teknoloji devi şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilen konferansta her yıl kullanıcıları bekleyen yenilikler aktarılıyor. Google CEO'su Sundar Pichai Tiwtter hesabından yaptığı bir paylaşımla konferansın tarihini ve yerini duyurdu.Teknoloji dünyasını neler beklediği aktarılan konferans şirketler için olduğu kadar kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri açısından da büyük bir önem taşıyor. Hatırlarsanız konferans geçtiğimiz sene 7 – 9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti. Bu sene bu tarihlerin birkaç gün sonrasında düzenlenecek olan Google I/O 2020  Mountain View’de Shoreline Amfitiyatrosu’nda düzenlenecek konferans 12 – 14 Mayıs tarihleri arasında olacak.  

Google CEO'su Sundar Pichai, yapay zekanın tehlikeleri hakkında uyarıyorGoogle CEO'su Sundar Pichai, yapay zekanın tehlikeleri hakkında uyarıyor

Her sene olduğu gibi bu seneki etkinlikte de teknoloji devlerinin büyük duyurular yapması bekleniyor. Ve tabi Android’in yeni sürümü hakkında ilk detaylarında Google I/O 2020’de etkinliğinde açıklanması bekleniyor. Ancak yeni işletim sisteminin ön izlenimi bu kez Pixel olmayan cihazlarda sunulabilecek olsa da, etkinlikten birkaç gün önce Pixel akıllı telefonlarının Android 11’in ön izlemelerini almasının mümkün olduğu söyleniyor. 

Geliştirici konferansları ardı ardına geliyor 

Google I/O’nun ardından başlayacak Microsoft Build geliştirici konferansının ise 19 – 21 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceği açıklandı.  Surface Duo ve Windows 10X hakkında daha detaylı bilgilerin aktarılması beklenen konferansın arından Apple WWDC 2020 etkinliği düzenlenecek olsa da, Apple’ın bu seneki etkinliğinin ne zaman düzenleneceği henüz açıklanmadı. 


Google, Apple’ın özel tarayıcısı Safari’de 5 güvenlik açığı buldu!Google, Apple’ın özel tarayıcısı Safari’de 5 güvenlik açığı buldu!
Google’ın telefon bağımlılığına karşı yeni hamlesiGoogle’ın telefon bağımlılığına karşı yeni hamlesi
Google, Safari'de 5 önemli güvenlik açığı bulduGoogle, Safari'de 5 önemli güvenlik açığı buldu

PAYLAŞ