Google I/O 2020 iptal edildi! - Haberler - indir.com

Google I/O 2020 iptal edildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tüm dünyada hızla yayılmaya devam eden Corona virüsü, sadece insan sağlığını değil tüm piyasa ve ekonomiyi ciddi oranda tehdit etmeye devam ediyor. Yaşanan bu salgından ötürü kalabalık ortamların oluşmaması için büyük topluluk, etkinlik ve konser gibi organizasyonlar sırayla iptal edilmeye devam ediyor. Şimdi ise teknoloji dünyasında yılın en önemli etkinliklerinden birisi olacak olan Google’ın geliştiriciler konferansı Google I/O 2020, diğer etkinlikler gibi virüs salgınından ötürü iptal edildi. Hatırlayacak olursak geçtiğimiz haftalarda, dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden birisi olan Mobil Dünya Kongresi ve Facebook’un geliştirici konferansı F8’in Corona virüsünden ötürü iptal edildiği açıklanmıştı.

Google I/O 2020 etkinliği iptal edildi

Google Chrome güncelleme sonrası güvenlik açıklarını giderdiGoogle Chrome güncelleme sonrası güvenlik açıklarını giderdi

Şimdi ise yine önemli etkinliklerden olan Google’ın geliştirici konferansı Google I/O 2020 etkinliği diğer etkinliklerde olduğu gibi Corona virüs salgınından ötürü iptal edildi. Google 6-8 Nisan tarihlerinde San Francisco’da gerçekleştireceği Google Cloud Next 2020 etkinliğini geçtiğimiz günlerde iptal ettiğini duyurmuştu. Google I/O 2020 ise iptal edilmeseydi 12-14 Mayıs tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleştirilecekti. Bu etkinlik ile beraber ise Google’ın 2020 için önemli yenilik ve içerikleri tanıtılacaktı.

Tanıtılacak olan yenilikler arasında ise Google’ın donanım ürünlerindeki yapay zeka yeniliklerinden Android tarafındaki yeni özelliklere kadar birçok içerik olacaktır. Ayrıca Google Maps için de birçok önemli yenilik ve iyileştirmenin duyurulması bekleniyordu. Google ise etkinliğe katılmak için ödeme yapan kişilere 13 Mart tarihinde iade yapacak.


Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!
Google Asistan artık siteleri sesli okuyabilecekGoogle Asistan artık siteleri sesli okuyabilecek

PAYLAŞ