Google I/O 2014'te Bizleri Neler Bekliyor? - Haberler - indir.com

Google I/O 2014'te Bizleri Neler Bekliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın her yıl düzenli olarak yazılım geliştiriciler odağında gerçekleştirdiği Google I/O 2014 konferansı bu akşam başlıyor. 25 - 26 Haziran'da San Francisco'da yapılan konferansta bu yıl bizleri neler bekliyor? Cevabı haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak ve ana odağında yazılım ile tasarım teknolojilerinin olacağı belirtilen konferansta Google'ın hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için birbirinden harika sürprizleri olacak. Bu sürprizlerin en başında ise henüz Android 5.0 mı yoksa Android 4.5 mi olacağı tam belli olmayan yeni nesil Android işletim sistemi yer alıyor. 

Android Wear

Giyilebilir teknolojiler için geliştirilen Wearables yazılımının tüm detayları ve giyilebilir teknolojilere uyarlanan mobil işletim sistemi Android Wear'da etkinlik sırasında geliştiricilere ve bizlere sunulacak olan Google yenilikleri arasında yer alıyor.

Google Auto Link

Google'ın kendi servisleriyle güçlendirdiği ve Apple'ın the Car projesine rakip olarak çıkarttığı Android temelinde araç içi sistemi Auto Link'de bu etkinlikte geniş yer vermesi bekleniyor.

Google NEST

Geçen günlerde 3.partilere açılan ve Google'ın ev sistemlerini merkezine almak amacıyla geliştirdiği, şimdiden 5 binden fazla yazılım geliştiricinin ilgi odağında olan Nest ile yapılabilecekleri de bu etkinlikte görebileceğiz.

Quantum Paper

Son olarak tüm Google servislerinin masa üstünde yer alan bir program aracılığıyla tek bir arayüz üzerinden kontrol edilebileceği belirtilen Quantum Paper adlı projede bu etkinlikteki en çok merak edilen tanıtımlardan birisi olacak.

Bu konuların haricinde pek çok devrimsel tanıtımın yapılacağı Google I/O 2014 etkinliğiyle ilgili detayları, etkinlik başladığında sizlerle paylaşacağız. Ayrıca etkinliği aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebileceğiniz Google I/O 2014 Android uygulamasıyla da takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ