Google I/O 2014 Android Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google I/O 2014 Android Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Google I/O konferansını uzaktan takip etmek isteyenler için yine Google tarafından hazırlanan mobil uygulama Google I/O 2014, Google Play'de indirmeye sunuldu.

Resmi olarak yayınlanan uygulama, 25 - 26 Haziran tarihlerinde yapılacak olan konferansı uzaktan takip etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Google I/O 2014

Uygulama üzerinden konferans ajandasını inceleyebilir, seçeceğiniz herhangi bir oturumdan önce bildirim alabilir, konferansta yapılacak olan açılış konuşması dahil olmak üzere tüm oturumları yüksek çözünürlük kalitesinde Android cihazlarınız üzerinden canlı olarak izleyebilir ve konferans haritasına göz atabilirsiniz.

Bunlara ek olarak Google+ desteğine de sahip olan uygulama, konferansla ilgili Google+ üzerinde başlatılan tartışmaları takip edebilmenize ve bu tartışmalara katılmanızı da sağlıyor.

Geçen yıllardaki oturumlara ait bilgilere ve içeriklere de uygulama üzerinde bulunan arşiv sekmesi aracılığıyla ulaşılabiliyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Google I/O 2014 uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ