Google, internet uygulamalarında kullandığı hesap değiştirme arayüzünü yeniledi - Haberler - indir.com

Google, internet uygulamalarında kullandığı hesap değiştirme arayüzünü yeniledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-01 22:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, internet uygulamalarında kullanmış olduğu hesap değiştirme arayüzünde değişikliğe gitti. Drive, Gmail, Takvim ve diğer Google uygulamaları baştan tasarlandı. Google’ın birçok web tabanlı uygulaması ve hizmeti bulunuyor. Bu hizmetlerin büyük bir kısmında tasarım değişikliğine giden Google, şimdi ise hesap değiştirme ekranını yeniledi. Yeni tasarım bir önceki görünüme oldukça benzerken, Hesap değiştirme ekranı bilgisayarda oturum açılmış olan birden fazla hesap arasında tek tuşla çıkış ve geçiş yapılmayı sağlıyor. Google benzer tasarımı mobil versiyonda uzun bir süredir kullanıyor.

Google Hesap Değiştirme Tasarımı Yenilendi

Google Play Müzik, indirilme sayısı şaşkınlık veriyorGoogle Play Müzik, indirilme sayısı şaşkınlık veriyor

Yenilenen masaüstü tasarım versiyonu tıpkı mobil versiyon ile benzer bir hale gelmiş durumda. Yeni arayüz birçok uygulamada kullanılmaya başlansa da, G-Suite için henüz bir değişikliğin olmadığını belirtelim. Büyük kullanıcı ve kitlelere hitap eden Google hizmetleri bu noktada yeni teknoloji ve güncelliğe uymak adına tasarım dillerini güncelliyorlar. Bu sayede kullanıcı deneyimi daha da iyileştirilmiş ve kullanıcı memnuniyeti artırılmış oluyor. Bu noktada Google’ın yeni tasarım ile bir geri bildirim toplama şansı da oluyor.

Google’ın bu tasarım değişikliği hamleleri ticaret içinde önemli bir rol oynuyor. Öyle ki Google’ın yeni müşterilere ihtiyacı olmasa bile, var olan müşterilerini elinde ve memnun bir şekilde tutmak için geliştirmelerini sürdürmesi gerekiyor. Tasarım dillerini güncellemeye devam eden Google, bakalım daha ne gibi hizmet ve servislerinde yeni tasarıma geçiş yapacak göreceğiz.  


Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?Google değişikliği açıkladı! Arama motoru optimizasyonu teknikleri nasıl değiştirilecek?
Google'ın 3. çeyrek kazancı dudak uçuklattıGoogle'ın 3. çeyrek kazancı dudak uçuklattı

PAYLAŞ