Google Instant Tethering hakkındaki soru işaretler giderildi - Haberler - indir.com

Google Instant Tethering hakkındaki soru işaretler giderildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 12:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Instant Tethering adı verilen mobil cihazlarda kullanılan Google Chrome ile birlikte sunulan özellik ile ilgili detaylar netleşti. İşte Google'ın yeni planları.

Google tarafından mobil işletim sistemlerindeki Chroma’a yönelik yapılan geliştirmeler ile birlikte Google Chrome'un daha da yetenekli olması sağlandı. Geliştirilen yeni özellik, özellikle Chromebook kullanıcılarına yönelik olurken mobil telefon ile paylaşılan internetin Chromebook’lar üzerinde internet kullanma imkanı yaratıyor. Yapılan açıklamalara göre Google Instant Tethering özelliği 30’dan fazla Android telefonda ve 15 Chromebook’ta yer alacak.

Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyorGoogle Chrome karanlık tema, Android'e geliyor

Instant Tethering ağı genişliyor!

Google tarafından yapılan açıklamalar ile duyurulan bu yenilik ile birlikte ilgili özellikten daha fazla kullanıcının yararlanması mümkün olacak. İlgili özellikten yararlanmak isteyen kullanıcıların ise Android telefon ile Chromebook cihazlarını birbirine eşleştirmesi gerekiyor. Daha sonrasında ise ilgili özellik etkin hale getirilerek kolay bir şekilde paylaşım sağlanabiliyor. Özellik ile ilgili en dikkat çeken detay ise bağlantı sağlandıktan sonra 10 dakika boyunca herhangi bir etkinlik gerçekleşmezse bağlantının otomatik bir şekilde iptal edilmesi.

Google Instant Tethering desteği hangi cihazlarda var?

Yapılan resmi açıklamalara göre ilgili özelliği destekleyen telefonlar ve chromebook modelleri şöyle;

Telefonlar

HTC U11, HTC U11+, HTC U12+, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X, LG G7 ThinQ, LG V30, LG V30+, LG V30S ThinQ, LG V30S+ ThinQ, LG V35 ThinQ, LGV40 ThinQ, Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Motorola Z3, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+

Chromebook’lar

Acer Chromebook 13, Acer Chromebook 14, Acer Chromebook 15, Acer Chromebook R11, Acer Chromebook Spin 13, Asus Chromebook C423, Asus Chromebook Flip C302, Dell Inspiron Chromebook 14, HP Chromebook 11 G5, HP Chromebook x2, HP Chromebook x360 14, Lenovo Yoga Chromebook C630, Samsung Chromebook 3, Samsung Chromebook Plus V2, Samsung Chromebook Plus V2 LTE 

Google Play Store Hataları Nasıl Çözülür?


iOS Google Chrome’da web sayfası okuma listesine nasıl eklenir?iOS Google Chrome’da web sayfası okuma listesine nasıl eklenir?

PAYLAŞ