Google Inbox'ın Yerine Kullanılabilecek Alternatif E-Posta Uygulamaları - Haberler - indir.com

Google Inbox'ın Yerine Kullanılabilecek Alternatif E-Posta Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 10:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Google Inbox kullanıcıları için vereceğimiz haber pek de iyi sayılmaz. Google, Inbox servisini kapatma kararı aldı. Bu servise alternatif olarak neler kullanabilirsiniz?

Google Inbox'ın Yerine Kullanılabilecek Alternatif E-Posta Uygulamaları

Inbox henüz kapanmadı fakat Mart ayından itibaren kullanılmaz duruma gelecek. Google, Inbox kullanıcılarına Gmail'e geri dönmesini tavsiye ediyor. Inbox uygulamasına alternatif olarak:

Google Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat ÇekecekGoogle Pixel 3 Gerçek Zamanlı Google Lens ile Dikkat Çekecek

Gmail

Inbox servisinin sunduğu mailler, e-posta erteleme ve akıllı yanıtlar ile hem mobil hem de web sürümünde Gmail'e taşındığı için Inbox uygulamasının alternatifi olarak görülüyor. Öncelikli maillerden hoşlanmıyorsanız arayüzden kapatma imkanınız bulunuyor. Gmail, görüntü eklerini Inbox'da olduğu gibi sorunsuz bir şekilde  gösteremese de yeterli seviyede gösterebiliyor. Ancak birincil sekme olarak adlandırılan sekme Inbox'da bulunan Öne Çıkanlar sekmesine eş değer sayılsa da tam olarak aynı performansı sunmuyor. Gmail uygulamasında öncelikli mailler için yıldız veya etiketleme imkanınız var.

Outlook

Diğer bir seçeneğimiz ise Outlook. Bu uygulama geçtiğimiz süreç içerisinde kendisini oldukça geliştirdi. Kullanabilmek için bir Microsoft hesabına ihtiyacınız var. Ayrıca Gmail hesaplarınızı IMAP olarak ekleyip kontrol edebiliyorsunuz. Mobil ve web arayüzü basit ve işlevsel olarak tasarlanmış.

MailBox

MailBox aslında Inbox fikrinin öncüsü sayılabilir. Ancak şu sıralarda her platform için pek iç açıcı değildir. Apple ekosistemi kullanıyorsanız MailBox sizler için bir alternatif olabilir. Ancak diğer ekosistemler için tavsiye edilmez.

AirMail

iPhone ve Mac kullanıcıları için diğer bir alternatif AirMail olabilir. Inbox'un aksine AirMail pek bir işlevsel özelliklere sahip değil fakat mail gönderip almak konusunda basit hale getiren şablonu bulunmaktadır.


Google 20. yaşını kurulduğu garajda kutluyorGoogle 20. yaşını kurulduğu garajda kutluyor
Google Haritalar'a Anket Özelliği GeliyorGoogle Haritalar'a Anket Özelliği Geliyor
Google Maps “nereye gitsek” sorusuna cevap buluyorGoogle Maps “nereye gitsek” sorusuna cevap buluyor

PAYLAŞ