Google Huawei'nin yeni telefonunu sızdırdı - Haberler - indir.com

Google Huawei'nin yeni telefonunu sızdırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-16 14:03:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde piyasaya sürdüğü telefonlarla adından sıkça söz ettiren Çinli firma, en son çıkan amiral gemisi P30'un arka kamerası ile akıllı telefon pazarını karıştırmıştı. Görülmemiş bir profesyonellik sergileyen kamera sayesinde uzun süre gündemde kalmıştı. Huawei, bu kez de Google'ın sızdırdığı Nova 5T ile gündemde.

Huawei'nin Yeni Telefonu Sızdırıldı!

Çinli firma Huawei'nin yeni akıllı telefon olan Nova 5T, Google'ın telefon rehberinde ortaya çıktı.

Huawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştıHuawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştı

Nova 5T, söylentilerin aksine Honor 20'nin yeni versiyonu olarak değil aksine daha fazla hafızaya sahip ve daha küçük bir telefon olarak geliyor. 

5.5 inç'lik bir ekran ile gelen Nova 5T, Honor'un 6.26 inçlik ekranına oranla daha küçük bir boyuta sahip. İki cihazı teknik özellik bakımından incelediğimiz zaman, Nova 5T'nin bünyesinde 8 GB RAM ve 128 GB/256 GB depolama alanı görüyoruz. Honor 20'de ise bu özellikler 6GB RAM ve 128 GB depolama alanı olarak karşımıza çıkmıştı.

Arka kamera kurulumu hakkında henüz bilgi sahibi olunmayan telefonun ön kamerasının yuvarlak olması dikkatlerden kaçmadı. Parmak izi okuyucusunun ise ses tuşunun hemen altında olması da farklı bir kullanıma sunacak gibi görünüyor.


İlgili uygulamalar
Huawei 6G için çalışmalara başladıHuawei 6G için çalışmalara başladı

PAYLAŞ