Google Home Hub, dokumatik ekranıyla birlikte geliyor! - Haberler - indir.com

Google Home Hub, dokumatik ekranıyla birlikte geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 11:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Google, yeni bir hoparlör modeli üretiyor. Bu modele "Google Home Hub" adı verilmiş durumda. Bu hoparlörde dokunmatik bir ekran bile bulunuyor. Oldukça işlevsel olan bu hoparlörün tüm detayları ortaya çıkmış durumda.

Google Home Hub, dokumatik ekranıyla birlikte geliyor!

Akıllı hoparlör pazarında iki numara yerleşen hoparlör modeli, Home Mini, en çok satılan akıllı hoparlör olma başarısı gösteren Google, dokunmatik ekrana sahip yeni hoparlör modelini çok yakında tanıtacak. Google Pixel 3 serisi ile birlikte 9 Ekim tarihinde tanıtılacak olan bu cihaz, Google Home Hub adını alacak. Ayrıca kullanıcıların dikkatini çeken bir dokunmatik ekrana sahip.  Amazon Echo Show ve Lenovo Smart Display ürünlerine rakip olacak olan bu modelin ekranı 7 inç olacak. Akıllı hoparlör ürünlerinin ilk piyasaya çıktıklarında sadece ses ile etkileşime giriyorlardı.

Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?

Bu sebeple ilgili üreticiler mobil cihaz pazarındaki kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak akıllı hoparlöre de ekran entegre etmeyi başardı. Böylece kullanıcıların sürekli ses etkileşimine girip, eksiklik hissetmesine engel oldu. Google'da bundan yararlanarak Google Home Hub modelini tasarladı. Bu hoparlör dokunmatik ekran ile etkileşime girecek ve pek çok bilgiyi görebilecek. Ayrıca Google Fotoğraflar gibi birçok uygulama da ekrandan kontrol edilebilir olacak. Sızdırılan yukarıdaki görsele göre Google Home Hub, arka tarafında daha büyük bir hoparlör bulunduruyor. Bu bakımdan daha iyi bir ses kalitesine sahip olacak olan Google Home Hub'ın diğer özelliklerini öğrenmek için tanıtılmasını beklememiz gerekecek. 


Google'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoruGoogle'dan araştırmacılara özel, veri kümesi arama motoru
Google Arts Culture Uygulaması ile hangi sanat eserine benziyorsunuzGoogle Arts Culture Uygulaması ile hangi sanat eserine benziyorsunuz
Google ekran çentiği gizleme özelliği ile ilgili açıklama geldiGoogle ekran çentiği gizleme özelliği ile ilgili açıklama geldi

PAYLAŞ