Google hizmetleri yine kitlendi! - Haberler - indir.com

Google hizmetleri yine kitlendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 13:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Google’ın sahip olduğu Google uygulaması birçok Android akıllı telefonda bu sabah kitlenme problemleri yaşanmaya başladı. Söz konusu problem, uygulamada yapılan son güncellemeden olduğu düşünülüyor. Google uygulamasında bazı sorunlar yaşanmaya devam ederken, bazı Android kullanıcıları, Google uygulamasının telefonlarında rastgele olarak kilitlendiğini bildirmek için Twitter’da paylaşımlar gerçekleştirdi. Diğer yandan kullanıcılar problemin Samsung, Sony, Google Pixel ve daha birçok marka dahil olmak üzere Android akıllı telefonun etkilendiğini gösteriyor.

Google servislerinde problem yaşanıyor

Google Dokümanlar çevrimdışı nasıl kullanılır?Google Dokümanlar çevrimdışı nasıl kullanılır?

Google uygulamasının kilitlenme problemi, Google tarafından yakın bir zamanda gerçekleştirilen güncellemeden kaynaklı gibi gözüküyor. Öyle ki bu sorun Google uygulamasının 12.23.16.23.arm64 ve 12.22.8.23 sürümlerinde yaşandığı ifade ediliyor. Bazı kullanıcılar ise uygulamanın 12.24.7.29.arm64 beta sürümünde uygulama çökmesi olduğu bildiriliyor. Google uygulamasının Play Store listesine göre sürümleri farklı cihazlarda değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple her kullanıcı farklı sürümlerde uygulama çökmeleri yaşayabilir.

Twitter’da paylaşılan bu yoğun şikayetlere, Google resmi hesabı, telefonu yeniden başlatmayı öneriyor. Bu düzeltme yöntemi bazı kullanıcılar için işe yararken, bazı kullanıcılar ise bu çözümün yardımcı olmadığını belirtiyor. Bazı cihazlarda ise Android telefonlarda Google uygulamasındaki en son ki güncellemeyi kaldırmak problemi çözüyor. Ancak bir önceki güncelleme sürümüne dönen kullanıcıların da problemleri çözülmediği paylaşımları bulunuyor. Google’ın bu problemi daha iyi bir çözüm yöntemi sunmak adına yakın zamanda bir güncelleme ile çözmesi bekleniyor. Bakalım Google’dan bir güncelleme hamlesi gelecek mi göreceğiz.


Google Dokümanlar'daki Görsellere Altyazı Eklemenin 3 YoluGoogle Dokümanlar'daki Görsellere Altyazı Eklemenin 3 Yolu
Google Mesajlar bir yeni özellik daha kazandıGoogle Mesajlar bir yeni özellik daha kazandı

PAYLAŞ