Google Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Google Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-26 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın sahip olduğu tüm servisler, Google hesabı üzerinden yönetilmektedir. Sizlerde Google servisleri kullanıyor iseniz, bir hesaba sahipsiziniz demektir. Ancak Google Hesabını dilediğiniz zaman kalıcı bir şekilde silme imkanınızda bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Google hesabınızı silmeniz için yapabileceğiniz işlemlere bakacağız. Dev şirket Google, sadece arama motoru görevi görmenin yanı sıra, sahip olduğu Haritalar, YouTube ve Gmail gibi birçok servisi ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Piyasanın güçlü bir ismi olan Google, gizlilik ayarlarını zaman zaman güncelleyerek daha basit bir hale getirmeye devam ediyor. Google hesabınızda tüm bilgiler yer aldığı için bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Bu noktada ise Google hesabınızı kalıcı bir şekilde silme tercihini kullanabilirsiniz.

Google Hesabınızda Hesabınızı Kalıcı Olarak Silmek

Google'ın da Şifreleri Düz Metin Olarak Sakladığı Ortaya ÇıktıGoogle'ın da Şifreleri Düz Metin Olarak Sakladığı Ortaya Çıktı
  • İlk olarak Google hesabınıza giriş yapın. Daha sonra sağ üst bölümde yer alan resminizin üzerine tıkladığınız zaman Hesap detayları bölümüne erişin. Gelen bölümde ise Veri ve Kişiselleştirme kısmına basın.
  • Kategoriler halinde seçenekler karşınıza gelecektir. Aşağı inerek Verilerinizi indirme, silme veya veriliniz için bir plan oluşturun bölümüne gelin. Bu kısımda ise bir hizmeti veya hesabınızı silin yazısına basın.
  • Tıkladığınız zaman açılan sayfada şifrenizi girmeniz istenecektir. Daha sonra gelen sayfada Google Hesabınızı Silme seçeneğine basın.
  • Tekrar şifrenizi girdikten sonra işlemleriniz sonlandırmak için yeni bir sayfa sizleri karşılayacak. Buradan hesabınızın bağlı olduğu uygulamaları göreceksiniz. Aşağıda yer alan onay kutusunu işaretledikten sonra Hesabımı Sil kısmına basmanız yeterli olacaktır.

Bu işlemler sonucunda artık Google hesabınızı silmiş oldunuz.


İşte Huawei Telefonlarda Google Play'in Yerini Alacak Uygulamaİşte Huawei Telefonlarda Google Play'in Yerini Alacak Uygulama
LG'den Google ile Olan Dostluklarına GöndermeLG'den Google ile Olan Dostluklarına Gönderme

PAYLAŞ