Google Haritalar’da Mesajlaşma Özelliği Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Google Haritalar’da Mesajlaşma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-08 23:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google Haritalar her ne kadar harita servisi olarak bilinse de uygulama içerisinde mesajlaşma özelliği de bulunuyor. Bu özellikler sayesinde kişiler mesajlaşma işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyor. Peki, Google haritalarda mesajlaşma özelliği nasıl kullanılıyor

İlk defa gidilecek bir yer için yardım almak isteyen kişiler, Google Haritalar’dan yararlanarak kolay bir şekilde adres bulabilir. Google'ın diğer uygulama ve servisleri ile entegre bir şekilde çalışan Google Haritalar, işletmelere yönelik de cazip fırsatlar sunuyor. Google Haritalar üzerinden işletmeler ile ilgili bilgi almak ve yol tarifi arayarak kolay bir şekilde işletmeye ulaşmak isteyen kişiler sistemde yer alan ve yeni geliştirilen mesajlaşma özelliğinden yararlanabilir. Böylece işletme ile Google haritalar üzerinden mesajlaşma imkanı elde eden kişiler, farklı bir çözüm bularak ihtiyaçlarını karşılayabilir. 

Google Haritalar yüzünden banka bilgileriniz ele geçirilebilir!Google Haritalar yüzünden banka bilgileriniz ele geçirilebilir!

Google Asistan Google Haritalar'a geliyor 

Android: Google Haritalar’da mesajlaşma özelliği nasıl kullanılır?

Google Haritalar servisi ile mesajlaşma özelliğini kullanabilmek adına öncelikli olarak uygulamanın en son versiyona güncellenmesi gerekiyor. Güncelleme sonrasında ise takip edilmesi gereken adımlar şöyle;

Google Haritalar uygulamasını açın.

Hangi işletme ile mesajlaşmak istiyorsanız arama bölümünden o işletme için arama yapın.  Daha sonrasında işletme için yayınlanan profil sayfasındaki mesaj butonuna tıklayın.

Açılacak olan ekranda göndermek istediğiniz mesajı yazın ve gönderin.

Google tarafından 14 Kasım 2018 tarihi itibariyle tanıtımı gerçekleştirilen bu özellik kademeli bir şekilde tüm telefonlara yükleniyor. Bu açıdan işlemleri yapmadan önce uygulamanızı güncellemeniz, özelliğin gelmediği durumlarda dahi güncelleme ile alınmasını sağlayacaktır.

Kullanıcılarla işletmeler arasında bir köprü kurarak kolay bir şekilde erişim imkanı sağlayan Google Haritalar, bu açıdan büyük bir öneme sahip durumda. Güncelleme kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren özellikle Avrupa ve Amerika ülkelerinde büyük bir beğeni toplamış durumda. İşletmelerin Google Haritalar’daki etkinliği de bu yeni özellik ile artıyor.

Google Haritalar'ın Bu Özellikleri İle Kaybolmayacaksınız


İlgili uygulamalar
Google Haritalar'ın Bu Özellikleri İle KaybolmayacaksınızGoogle Haritalar'ın Bu Özellikleri İle Kaybolmayacaksınız
Google Asistan Google Haritalar’a geliyorGoogle Asistan Google Haritalar’a geliyor

PAYLAŞ