Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi! - Haberler - indir.com

Google Haritalar'a Anlık Mesajlaşma Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 09:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Daha önce Yandex'de bulunan özellik, Google tarafından uzun süredir deneme aşamasındaydı. Geçtiğimiz günlerde Google, Harita üzerinden anlık mesajlaşma özelliğini yayınladı!

Google Haritalar uygulamasına kullanıcılar için yol iletişimini arttıracak yeni bir özellik ekleniyor. Henüz kullanıcılara sunulan mesaj özelliğiyle birlikte artık, harita üzerinde eklenen işletmelere merak ettiğiniz soruları sorabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Yeni Haritalar özelliği işletmeler için sipariş ve popülerlik açısından oldukça yararlı olacak gibi gözüküyor.

Google Haritalar'a Uygulama İçinde Müzik Desteği GeldiGoogle Haritalar'a Uygulama İçinde Müzik Desteği Geldi

Ne zaman aktif olacak?

Google Haritalar için yayınlanan yeni özelliğin görüntüleri de ortaya çıktı. Güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunulması düşünülen mesajlaşma özelliği tüm kullanıcılara hazır olmasa da yakın bir süre içinde kullanılabilir hale gelecek.

Google bu özelliği herhangi bir platformda reklamını yapmış değil. Net olarak kullanıma sunulacağı tarih ise ne yazık ki belli değil.

Daha önce Yandex Haritalar, mesajlaşma özelliğini farklı bir şekilde kullanarak, sosyal medyada oldukça dikkat çekmeyi başardı. Kullanıcıların trafik üzerinde konuşmalarını sağlayan Yandex, mesajlaşma özelliğini daha çok Araçlar için programlamıştı. Mağaza ve işletmeler için aynı özelliği bulundurmayan Yandex, Radar ve çevirme konularında oldukça yardımcı oluyordu.




İlgili uygulamalar
Apple CarPlay'de Google Haritalar'ı kullanmanın 5 avantajıApple CarPlay'de Google Haritalar'ı kullanmanın 5 avantajı
Google Haritalar iOS uygulaması, tahmini varışı paylaşabilecekGoogle Haritalar iOS uygulaması, tahmini varışı paylaşabilecek
Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?

PAYLAŞ