Google Haritalar'a 1 nisan şakası eklendi - Haberler - indir.com

Google Haritalar'a 1 nisan şakası eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 16:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, her sene yaptığı gibi bu yıl da çeşitli servisleri içerisine 1 nisan şakaları yerleştirdi. Artık bir tekrar haline gelen 1 Nisan günlerinde Google Haritalar uygulamasında Pac-Man oyun sürprizi kullanıcıları karşılıyordu. 2015’ten beri Pac-Man içeriği sunulurken bu yıl ise yeni bir yılan oyunu Snake’i gördük. Yılların vazgeçilmez oyunları arasında yer alan Snake oyunu uygulama içerisinde hem iOS hem de Android platformu için yer aldı. Google Haritalar’da 1 hafta kalacak olan bu oyuna erişmek için ise menüyü açarak Play Snake seçeneğine basmanız gerekiyor. Bu seçeneği seçim sonrasında ise karşınıza 1 Nisan uyarısı ve şehir seçim ekranı gelecektir.

Google Haritalar’da 1 Nisan Oyununu Oynayabilirsiniz

Bu okul, Google Haritalar'da Bu okul, Google Haritalar'da "Dünya'daki Cehennem & Hapishane" olarak geçiyor

Gelen ekranda San Francisco, Tokyo, Sydney, Cairo veya London gibi benzeri şehirleri seçtikten sonra Google Maps üzerinden yılan oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Google’un çeşitli servisleri için sunmuş olduğu 1 nisan şakalarından birisi de Google Haritalar ile gerçekleşmiş oldu. Sizler bu Google’un yaptığı küçük sürprizler hakkında ne düşünüyorsunuz?


İlgili uygulamalar
Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur?Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur?
Google Haritalar Konum Önermeye ve Eşleşme Yüzdesi Göstermeye BaşladıGoogle Haritalar Konum Önermeye ve Eşleşme Yüzdesi Göstermeye Başladı

PAYLAŞ