Google Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyor - Haberler - indir.com

Google Haritalar, üç yıl aradan sonra geri döndüğü Apple Watch'ta böyle görünüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 18:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın popüler ve sevilen servislerinden birisi olan Google Haritalar, 3 yıllık bir süre sonrasında Apple Watch’a tekrardan geldi. Ancak uygulamada yer alan bazı eksiklikler, Apple Watch üzerinde Google Haritalar kullanmak isteyen kullanıcıların bir hayli canını sıkabilir diyebiliriz. Dünyanın en popüler harita uygulamalarından belki de ilki olan Google Haritalar, 2017 yılında Apple Watch saatlerinden ayrılmıştı. Google, geçtiğimiz ay gerçekleştirmiş olduğu duyuru ile 3 yıllık bir ara sonrasında Google Haritalar’ın WatchOS serilerine tekrardan geri döneceğini açıkladı. Apple Watch için yayınlanan son güncelleme ile beraber Google Haritalar, WatchOS işletim sistemine tekrar dönmüş oldu. Apple Watch kullanıcılar artık App Store üzerinden Google Haritalar uygulamasını diledikleri gibi ndirebilecekler.

Google Haritalar, Apple Watch’a tekrardan geldi

Apple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturmasıApple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturması

Google Haritalar, Apple’ın kendi haritalar uygulaması olan Apple Maps’in aksine kullanıcılara tam olarak bağımsızlık sunmuyor. Kullanabilmek için iPhone’lar ile stabil bir bağlantı olması gerekiyor. Google Haritalar, Apple Watch üzerinden tahmini varış süresi, yol tarifi gibi ana özellikler yapılabiliyor. Diğer yandan kayıtlı konum hedeflerini gösteriyor. Akıllı saat üzerinde yeni bir konum belirleyemediğinizi belirtelim. Kolay bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Google Haritalar’ın WatchOS uygulaması, Seyahat Süreleri adlı listede kayıtlı olan konumlara ortalama varış süresini alt alta listeliyor.

Bir rota belirlendikten sonra Google Haritalar, gideceğiniz veya döneceğiniz yönleri bilgi kartları aracılığı ile gösteriyor. Dilerseniz Apple Watch saatinize App Store üzerinden Google Haritalar yükleyebilirsiniz.


15 Eylül’deki Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak?15 Eylül’deki Apple etkinliğinde hangi cihazlar tanıtılacak?
Spotify ve Apple Music özelliği Youtube Music'e geliyorSpotify ve Apple Music özelliği Youtube Music'e geliyor

PAYLAŞ