Google Haritalar kullanıcılarına müjde! - Haberler - indir.com

Google Haritalar kullanıcılarına müjde!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 18:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemde kullanılmayan servislerini kapatmaya devam eden Google, diğer yandan var olan servislerini de yenilemeye ve iyileştirmeye devam ediyor. Özellikle oldukça popüler olan uygulamalarına yeni özellikler sunarak onları canlı tutan şirket, Android 10 ile beraber daha da yaygınlaşmaya devam eden karanlık mod özelliği hakkında geliştirmelerini sürdürüyor. Karanlık mod hali hazırda en popüler servislerden olan Play Store ve Gmail tarafında kullanılabilir durumda olurken, şirketten gelen yeni gelişmelere göre karanlık mod özelliği Google Haritalar servisi için de çok yakın bir zamanda kullanılabilir olacak.

Google Haritalar Uygulamasına Karanlık Mod Geliyor

Google Haritalarda Öğrenilmesi Gereken İpuçları Nelerdir?Google Haritalarda Öğrenilmesi Gereken İpuçları Nelerdir?

Android’in resmi Instagram hesabı üzerinden çok kısa bir video paylaşımı yapılırken, Google Haritalar uygulamasının normal hlai ile karanlık mod kullanımları karşılaştırılıyor. Bu iki karşılaştırma ile beraber ise Google Haritalar’ın yakın zamanda karanlık mod özelliğine kavuşması bekleniyor. Google tarafından ortaya çıkan yeni görüntülere göre karanlık mod özelliğinin henüz geliştirilme sürecinde olduğu gözüküyor. Geliştirme tüm hızıyla sürerken, karanlık mod sever kullanıcılar tarafından Google Haritalar’a gelecek olan temanın yayınlanma tarihi merakla bekleniyor.

Google ve Android cephesinden ortak çalışma ile gerçekleşen durum hakkında henüz çıkış tarihine dair bir detay verilmezken, Eylül ayında verilen güncelleme ile güvenlik ön plana çıkmıştı. Şimdi ise yenilik ve yeni tema ile kullanıcıların mutlu edilmesi hedefleniyor. Google’ın sağlamış olduğu gizlilik ve güvenlik içerikleri sonrasında yeni temaya yoğunlaşan şirketin kısa bir süre önce Dökümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar uygulamasını da güncellediği biliniyor. Bakalım Google’ın popüler olarak kullanılan Haritalar uygulamasına sunulacak olan yeni karanlık mod özelliği, gerek kullanım gerekse tasarım anlamında kullanıcılara nasıl bir deneyim yaşatacak çok yakın bir zamanda göreceğiz. Ayrıca özelliğin ilk olarak Beta kullanıcılarına geleceğini ifade edebiliriz.


İlgili uygulamalar
Google Haritalar mı yoksa Waze mi daha iyi?Google Haritalar mı yoksa Waze mi daha iyi?
Yakında Google Haritalar'a gelecek 'Gizli Mod'un testlerine başladıYakında Google Haritalar'a gelecek 'Gizli Mod'un testlerine başladı

PAYLAŞ