Google Haritalar Konum Önermeye ve Eşleşme Yüzdesi Göstermeye Başladı - Haberler - indir.com

Google Haritalar Konum Önermeye ve Eşleşme Yüzdesi Göstermeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 09:16:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Daha önce iPhone uygulaması için geçerli olan yeni özellik, tüm platformlar için güncelleme almaya başladı, Google artık gittiğiniz mekanlara göre size mekan tavsiyeleri veriyor!

Yeni eşleştirme özelliği ile birlikte, ufak bir dokunuşla birlikte bir yemeğin veya içecek mekanının tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Nerede yemek yiyeceğinizi kendi içinizde düşünürken, bu soruna Google yardımcı oluyor.

Bu okul, Google Haritalar'da Bu okul, Google Haritalar'da "Dünya'daki Cehennem & Hapishane" olarak geçiyor

Google Maps uygulamasının son güncellemesini yaparak kavuşabileceğiniz bu özellik. otomatik bir şekilde Google Haritalar'da seçtiğiniz restoranlarda "eşleşme yüzdesi" olarak görebileceksiniz.

Google Haritalar, konum önerme bildirimleri;

Google tarafından önerilen, yiyecek ve içecekler, tercihleri(Google'ın diğer uygulamalarında olduğu gibi tüm verilerle birlikte saklı) bulunduğunuz konumu ve değerlendirdiğiniz mekanları kullanır.

İpuçları, zamanla daha da kullanışlı bir hale gelecek

Google gelen bu güncelleme hakkında;

"Yeni 'eşleştirme' özelliğimiz, gerçek bir aşkınızı bulmanızda size yardımcı olacaktır. Sevgilerle, sıradaki favori çizburgeriniz demek istiyoruz. benzersiz tercihleriniz - böylece daha fazla yemek yiyerek zaman geçirebilecek yerleri arayarak daha az zaman harcayabilirsiniz. ”

Geçtiğimiz aylarda iPhone platformu için gelen yeni özellik, artık android platformu için de kullanılabilir halde.

 


İlgili uygulamalar
Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur?Apple Haritalar’daki Konumlar Google Haritalar’da nasıl bulunur?
Google Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği GeldiGoogle Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği Geldi

PAYLAŞ