Google Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Google Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın başarılı ve popüler servislerinden birisi olan Google Haritalar için yepyeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Özellikle otomobil kullanıcılarına yönelik yeni özellikleri ile dikkat çeken servis için şimdi ise yepyeni güncellemeler ortaya çıktı. Navigasyon uygulamalarının vazgeçilmez isimlerinden olan Google Haritalar için araba kullanıcılarını ilgilendiren yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu söz konusu güncelleme ile beraber artık uygulamanın sol alt bölümünde yer almış olduğunuz yoldaki hız limitini görmek mümkün olacak. Bu limit özelliği sayesinde kullanıcılar bilmedikleri bir yolda bile o yol için verilere erişebilecek ve bölge kurallarına uygun olarak seyrini sürdürebilecek. Şuan için bu yeni güncelleme Amerika’da iki bölgede aktif olurken güncellemenin zamanla diğer kullanıcılara da erişmesi bekleniyor.

Google Haritalar Hız Limit Özelliği Geldi

Google Play Store, güvenliği arttırıyorGoogle Play Store, güvenliği arttırıyor

Bu söz konusu güncelleme hem iOS hem de Android kullanıcıları için sunulacakken önemli bir özelliğin eklendiğini ifade edebiliriz. Navigasyon denildiği zaman akla ilk gelen uygulamalardan olan Google Haritalar için kullanıcı deneyimi her zaman en üst seviyede tutulmaya devam ediliyor. Bu sayede düzenli geliştirmeler sunuluyor ve yeni güncelleme ile beraber dünya genelinde sık seyahat eden kullanıcıların gittikleri bölgelerdeki hız kurallarına erişmesi daha kolay gerçekleşmiş olacak.

Google Haritalar'ın Bu Özellikleri İle Kaybolmayacaksınız

Google Haritalar için zaman zaman bu tarz büyük güncellemeler görürken son olarak Türkiye dahil Global için dağıtılan şarj istasyonu güncellemeleri sunulmuştu. Geçtiğimiz yılın son aylarında yayınlanan bu güncelleme ile elektrikli otomobil kullanıcıları için şarj istasyonu araması gerçekleştirerek yakınlarda yer alan istasyonları Google Haritalar ile görüntülemek mümkün oluyordu. Bakalım Google Haritalar için gelen bu yeni hız limit özelliği kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Güncellemenin yakın zamanda ülkemiz için de resmi olarak hem Android hem de iOS cephesi için yayınlanması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Google Çalışanları Yeni Bir Protesto BaşlattıGoogle Çalışanları Yeni Bir Protesto Başlattı
Google Play için bir dönemin sonuna gelindiGoogle Play için bir dönemin sonuna gelindi
Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

PAYLAŞ