Google Haritalar birçok kişiye hediye dağıtacak - Haberler - indir.com

Google Haritalar birçok kişiye hediye dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 18:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Haritalar uygulaması için yeni getirdiği promosyon ile kullanıcı sayısını artırmayı planlayan Google, ücretsiz hediyeler sistemi ile kullanıcılara çeşitli imkanlar sunuyor. Oluşturduğu bu planda Google'ın ne derece başarılı olacağını hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.

Sistem nasıl çalışıyor?

Google Haritalar, yerel etkin noktalarda istediği kadar fotoğraf yüklediğiniz takdirde, size indirimli dijital film kiralamada, üç adet ücretsiz Google Play Müzik içeriğine kadar çeşitli ödüller kazanabilme şansı verecek. İndirimli sinema biletleri vermek için kolları sıvayan Google, Atom Tickets ile ortaklık kurmayı hedefliyor. İstenilen görevleri kullanıcıların yerine getirmesi halinde kullanıcılar tiyatro biletlerinde 5 Dolar'a kadar indirim kazanma şansı yakalayacak. 3 Haziran'a kadar devam edecek olan uygulama sınırlı bir sürede ve sayıda ilerleyeceğini hatırlatmak istiyorum. Sizinde şayet dikkatinizi çektiyse Google, verdiği hediyeler olsun ya da indirimler olsun hep kültür sanat faaliyeti üzerinde yapıyor. Buda Google'ın kültür sanat faaliyetlerine ne derece önem verdiğini gösteriyor.

Ödül kazanacak olan kullanıcıların ödülü aldıkları kesinleştikten sonra Atom Tickets uygulamasını yüklemeleri ve promosyon kodunu girmeleri isteniyor. Bahsi geçen uygulama şu an ülkemizde aktif durumda değil. Fakat büyük bir ilgi ile karşılanması halinde Google, uygulamayı uluslararası olarak hizmete sunmayı düşünebilir.





PAYLAŞ