Google Haritalar Artık Restorranlardaki En İyi Yemekleri De Gösterecek - Haberler - indir.com

Google Haritalar Artık Restorranlardaki En İyi Yemekleri De Gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 15:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Google şirketi "Google Haritalar" servisi için kullanıcılarının yemek seçimlerini kolaylaştıracak yeni bir güncelleme getirdi.

İnternet platformları kullanıcılar için günümüzde birçok kolaylık oluşturmakta. Bir yere gitmeden önce araştırma yapmak isteyenler için sonsuz kaynaklara sahip olan Google, aynı zamanda günlük alışkanlıklarında da kullanıcılara bir yol gösterici oluyordu. Örneğin bir restoran seçmeden önce kullandığınız tarayıcıdan öneri alabileceğiniz birçok siteye erişim sağlayabiliyordunuz. Google bu özelliği kullanıcılara daha rahat değerlendirme sağlayabilmek için “Google Haritalar” özelliğine eklemişti. Bu sayede restoran değerlendirmeleri tek bir aramayla daha hızlı görüntülenebiliyordu. Geçtiğimiz gün Google bu özelliği daha da genişleterek, artık restoranlar hakkında kullanıcılarına daha fazla bilgi verecek.

Google Maps “nereye gitsek” sorusuna cevap buluyorGoogle Maps “nereye gitsek” sorusuna cevap buluyor

“Google Haritalar” En İyi Yemeklerle Güncelleniyor

 

Akıllı Cihazlar için Google Haritalar İpuçları Nelerdir?

Google, kullanıcılarının faydalandığı Google Haritalar servisinde artık, kullanıcılarının gitmek istediği restoranların en iyi yemekleri hakkında bilgi verecek bir güncelleme getirdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar seçim yaptıkları mekanda popüler olan yiyecek ya da menüleri listeleyebilecek. Yemek siparişi verirken kafa karışıklığını ortadan kaldıracak bu durum aynı zamanda kullanıcıların, restoranların en iyi tatlarını da deneyimlemesine yardımcı olacak.

Google’ın Haritalar servisine getirdiği bu yeni özellik yapay zeka teknolojisiyle destekleniyor. Google Haritalar servisini kullanan kullanıcılar tarafından paylaşılan yemek isimleri fotoğrafları ve incelemeleri eşleştirilerek en iyi sonuçlar elde ediliyor.

Google Haritalar'ın Android Uygulaması Güncellendi

Bu özellik aynı zamanda seyahat etmeyi seven kullanıcılar içinde oldukça büyük bir kolaylık sağlayacak. Dilini bilmediğiniz bir ülkeye gittiyseniz, Google Haritalar, menüleri ve tavsiyeleri size kendi dilinizde sunacak. Google Haritalar servisinin yeni güncellemesi şuan için sadece Anroid cihazlarda bulunsa da, Google yakın zamanda iOS için de bir güncelleme yayınlayacaklarının haberini verdi. Ancak servisin iOS cihazlara ne zaman getirileceği hakkında net bir bilgi verilmedi.


Google Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları GösterecekGoogle Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları Gösterecek
Google'dan Yeni Kişisel Harita Hizmeti: Google My MapsGoogle'dan Yeni Kişisel Harita Hizmeti: Google My Maps

PAYLAŞ