Google Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları Gösterecek - Haberler - indir.com

Google Haritalar Artık Hız Sınırı ve Radarları Gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-30 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

ABD ve İngiltere’nin çeşitli bölgelerinde testleri yapılan Google Haritalar’ın hız limiti ve radar gösterme özelliği 40 ülkede daha aktif hale geliyor. Ancak bu ülkeler arasında Türkiye’nin yer almadığını belirtelim. Henüz yılın başında İngiltere, Avustralya, Rusya ve ABD gibi ülkelerde Google’ın başarılı haritalar servisi olan Google Haritalar’a radar ve hız limiti uyarıları dahil olmuştu. Bugün ile beraber ise radarların ve hız limitinin aktif olduğu ülke sayısı 40’a çıkmış oldu. Google Haritalar Android ve iOS uygulamalarına gelen güncelleme ile radar ve hız limiti özellikleri daha fazla ülkede aktif hale geldi.

Google Haritalar Radar Özelliği Sunuluyor

Google Haritalar'a Gizli Mod GeliyorGoogle Haritalar'a Gizli Mod Geliyor

Özelliğin aktif olduğu ülkeler arasına ise Avustralya, Brezilya, ABD, Kanada, İngiltere, Hindistan, Meksika, Rusya, Japonya, Andorra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İsrail, İtalya, Ürdün, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Malta, Fas, Namibya, Hollanda, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, Tunus ve Zimbabve gibi ülkeler eklenmiş oldu.

 Google Harita kullanımlarında radar ve hız limitinin kullanıcılar tarafından takip ediliyor olması Fransa, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerde yasa dışı bir kural olarak bulunuyor. Bu yüzden bu ülkelere özelliğin sunulmaması bekleniyor. Google Haritalar’ın bu yeni özelliğini kullanabilmek için App Store ve Google Play Store üzerinden uygulamayı güncellemeyi ihmal etmeyin. Android uygulamasında ise kullanıcılar radar konumlarını gönderebilmektedir.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ