Google Hangouts'a Yeni Özellikler Eklendi! - Haberler - indir.com

Google Hangouts'a Yeni Özellikler Eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google tarafından yapılan resmi açıklamaya göre ücretsiz sohbet ve mesajlaşma uygulaması Hangouts, Android tarafında güncellenerek yeni özelliklere kavuştu. Uygulamaya gelen en dikkat çekici yenilik ise mesajları detaylı bir şekilde analiz eden akıllı algoritma.

Uygulamanın güncellenen Android sürümü akıllı öneri, yeni yüz ifadeleri ve video filtreleri gibi ek özelliklere kavuşmuş durumda. Uygulamadaki yenilikler arasında en dikkat çekici olanı ise akıllı algoritma. Bu özellik yazdığınız kelimeleri algılayarak buna uygun önerilerde bulunabiliyor.

Google Hanouts

Mesela; arkadaşınızın nerede olduğunu öğrenmek için ona ''Neredesin?'' diye sorduğunuzda Hangouts, bu sorunun cevabını size sadece tek bir tıkla verebiliyor ve arkadaşınızın konum bilgisini size söyleyebiliyor.

Yeni yüz ifadeleriyle sohbetleri daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan Google, Hangouts uygulamasına yeni yüz ifadeleri de ekledi. Bu ifadeler arasında Penguen, korsan, koala ve kedi gibi figürler yer alıyor. Ayrıca sepya, siyah-beyaz ve sketch gibi video efektleri de videolu görüşmelerinizi daha renkli yapabilmenizi mümkün kılıyor.

''Son görülme'' özelliğinin de geldiği Google Hangouts, konuştuğunuz kişinin en son ne zaman online olduğunu öğrenmenizi de sağlıyor. Bugün itibarıyla sadece Android kullanıcıları için yayınlanan güncellemenin, önümüzdeki günlerde iOS platformunda da yayınlanması bekleniyor.





PAYLAŞ