Google Hangouts iOS Uygulaması Apple Watch Desteği Kazandı! - Haberler - indir.com

Google Hangouts iOS Uygulaması Apple Watch Desteği Kazandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-02 11:00:07
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Google'ın anlık mesajlaşma servisi Hangouts, iOS tarafında önemli bir güncelleme alarak Apple Watch desteğine kavuştu. Yayınlanan yeni sürümü ile birlikte Apple'ın yeni nesil giyilebilir teknolojisi olan Apple Watch desteğini kazanan Hangouts, gelen mesajları bildirimler üzerinden yanıtlayabilecek.

Geçtiğimiz günlerde kısa video paylaşım platformu olan Vine, Apple Watch desteğine kavuşmuştu. Apple'ın yeni nesil akıllı saati ile uyumlu çalışabilmek için kendini güncelleyen uygulamalar arasına son olarak Google Hangouts eklendi.

Son zamanların en popüler anlık mesajlaşma platformu olan Hangouts da artık Apple Watch üzerinden kullanılabilecek. Hangouts'un iOS sürümü için yayınlanan güncelleme içeriğinde söz konusu Apple Watch desteği ile ilgili bir bilgi yer almasa da uygulama akıllı saat ile sorunsuz bir şekilde çalışma gösteriyor.

Kullanıcılara akıllı saatleri üzerinden gelen mesajlara cevap verme imkanı sunan Hangouts, bunun yanı sıra önceden belirlenmiş cevapları otomatik olarak seçmeye de imkan tanıyor ve böylece kullanıcıların birbirleri ile kolay bir iletişim kurmalarını sağlamış oluyor.

Ayrıca ses tanıma özelliği sayesinde yazılan cevapların kolaylıkla gönderilebilmesi, bildirimlerde grup adlarının gösterilmesi, Google Voice bildirimlerine kişi adlarının eklenmesi ve son olarak erişim ile ilgili bazı sorunların giderilmesi de yapılan yenilikler arasında.

Güncellenen Google Hangouts uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ