Google, Google Play videolarındaki reklemları test ediyor - Haberler - indir.com

Google, Google Play videolarındaki reklemları test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 16:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Reklam piyasasının hızla geliştiği şu günlerde Google yeni bir çalışma başlattı. Google Play üzerinden favori bir uygulama arattığınızda veya favori oyun listelerine göz attığınızda o uygulamanın video reklamını görebileceksiniz.Google'a göre bu bir gerçek olabilir. Bugün şirket, Play Store'daki uygulamaların video reklamlarını test ettiğini duyurdu. Sağlanan resimlerden yola çıkarak, bu videoların otomatik oynatılmayacağı anlaşılıyor.

 

Apple, App Store'da tanıtılan girişlere izin verirken, şu anda video reklamları içermiyor . Video reklamlar diğer tanıtım türlerinden daha fazla kişinin ilgisini çekebilirken, aynı zamanda oldukça nefret edilen bir uygulama. Ancak uygulamalar ve şirketler başarılı uygulamalı için rekabet ederken, Google'ın bu özelliği test etmesi şaşırtıcı değil.

 

Google ayrıca, oynatılabilir ve çok seçenekli video reklamlarla da denemeler yapıyor. Bu, kullanıcıların bir reklamın bir parçasını oynatmasına imkan tanıyacak. Reklam izlemek, kullanıcılara ekstra yaşam veya oyun içi para gibi özel teşvikler verebilir. Kullanıcılar bu reklamları ne zaman izlediklerini kontrol ediyorlar, bu yüzden zorlanmıyorlar ve oyun oynamayı kesmiyorlar. Ve geliştiricilerin oluşturdukları oyunlardan daha fazla para kazanmalarına izin veriyor.

Açıkça Google, reklamları yayınlamanın yeni ve yenilikçi yollarını düşünmekte. İlgi çekici reklamcılık ve müdahaleci reklamcılık arasında hassas bir denge var. Bu denemelerin nasıl gittiğini görmek için yen, bir deneme metodu keşfediyor, ancak video reklamların Google Play Store'da kalıcı bir evi olmadığını umuyoruz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ