Google, Google asistan için girişimci programı düzenleyecek - Haberler - indir.com

Google, Google asistan için girişimci programı düzenleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 15:45:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Yapay zeka günümüzün oldukça fazla gelişim gösteren bilim dallarından birisi. Bilim adamlarını ikiye bölen yapay zeka teknolojisi kimi bilim insanlarının bu teknolojinin yararlı olduğunu savunurken kimi bilim insanları da insanlığın sonunu getirecek bir teknoloji olarak görüyor. Kullandığımız telefonların kamerasından otonom araçlara kadar bir çok sistem tarafından entegre olarak çalışabilen yapay zeka teknolojisi ile birlikte tıp gibi insanlığın hayatını ilgilendiren hassas konularda bile yer almaya başladı.

Teknoloji devi Google' nin de üzerinde durduğu yapay zeka hakkında ciddi sayılabilecek çalışmalar yaparak bu alanda öncü konumunda yer alıyor. Bu alanda yapay zeka asistanını yapan Google, Google Assistant' a yeni özellikler eklenebilmesi için yeni çalışma başlatmaya karar verdi. Google' nin birçok ürüne entegre ettiği su sistemde çeşitliliği artırabilmek ve daha fazla verim alabilmek için şirket,  erken dönem yatırım programı oluşturulmasına karar kıldı.

'Google Asistant Developer Community Program' adını alan yeni programın geliştiricilere daha hızlı büyüme için yatırım sermayesi kazanabilmesinin önü açılacak. Bunun yanında erken dönem girişimciler bu sayede Google çalışanlarından danışmanlık hizmetini de ücretsiz alabilecekler. Bu çalışmaya katılan girişimciler , Google Assistant ve Google' nin yeni özelliklerinde erken dönem erişim de olmak üzere , Google Could dahil , Google ürünlerinden faydalanma fırsatları ile bu teklifi cazip kılan diğer etkenler arasında. Google' nin 1,5 yıl önce de benzer şekilde bir program gerçekleştirdiği erken erişim fırsatına rağbet az olduğu için programı daha cazip bir hale getirerek yeni fırsatlar la girişimcileri kendilerine çekecek.





PAYLAŞ