Google, Gmail için eklenti desteği sunuyor - Haberler - indir.com

Google, Gmail için eklenti desteği sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 20:40:29
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Chrome kullanıcıları tarafından büyük ilgi ve sevgiyle kullanılan e-posta servisi olan Gmail için Google eklenti oluşturdu. Geçtiğimiz Mart ayında duyurusunu yapan Google, Gmail 3. parti eklenti desteğini kullanıma sundu. İş dünyası için daha kullanışlı ve kolay hale getirecek olan eklenti şu an sınırlı sayıda. 10 adet eklentiye sahip olan Gmail isimleri sırasıyla; Asana, Trello, DialPad, Wrike, RingCentral, Streak CRM, Intuit QoickBooks Invoicing, Hire, ProsperWorks CRM ve son olarl Smartsheet. Bu eklenti destekleri sayesinde Gmail zamandan tasarruf sağlayacak. Oluşturduğu eklentiler ile uygulamlar arası geçişi ortadan kaldırmak isteyen Gmail, DocuSign eklentisi üzerine çalıştığını duyurdu.

Şimdilik sadece iş odaklı eklentiler oluşturduğunun altını çizen Google, tıpkı internet tarayıcısında olduğu gibi farklı eklentileri dahil edip etmeyeceği konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Şayet bu eklentileri kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey ise çok kolay.

Gmail'de bulunan sağ üst köşedeki ayarlar simgesinden eklenti al seçeneğini seçiyorsunuz. Ardından Gmail'in eklenti kütüphanesine ulaşacaksınız. Bu işlemlerin arkasından eklemek istediğiniz eklentiyi seçerek yükle butonuna basmanız gerekiyor. Gmail bu eklentilerini şu an sadece web ve Android platformlarda veriyor. iOS platformunda bu eklentiyi verip vermeyeceği konusunda ve ne zaman vereceği konusunda şimdilik herhangi bir bilgiye ulaşılmadı. Konu ile alakalı şimdilik bu kadar bilgiye ulaşmış durumdayız. Takipte kalın.

 





PAYLAŞ