Google Glass'a Yeni Uygulamalar Eklendi - Haberler - indir.com

Google Glass'a Yeni Uygulamalar Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google Glass'ın Amerika'da 1500 USD ücretle satışa çıkarıldığını duyurmasından sonra Google, Glass'ın Google+ resmi hesabı üzerinden ürün için hazırlanan üç yeni uygulama entegrasyonunu duyurdu.

Glass ile ilgilenen genel kullanıcı kitlesine daha cazip ve kullanışlı bir ürün sunmaya çalışan Google, Glass'ı satın alan kullanıcılara seyahatleri için TripIt, sosyal mekan keşfetmek için Foursquare ve restoran arama, rezervasyon için de OpenTable uygulamalarını sunuyor.

Google Glass üzerinde kullanılabilecek olan uygulamalardan TripIt, Glassware üzerinden indirilebiliyor. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde seyahat bilgileriyle detayları otomatik olarak zaman akışı üzerinden alabiliyorlar.

Foursquare, Glass üzerinden yapılacak olan sesli komutlar yardımıyla kullanıcıların Check-in olmalarını sağladığı gibi yakında bulunan mekan aramalarını da kolaylaştırıyor.

Son olarak OpenTable entegrasyonu ise kullanıcıların yakınında bulunan restoranları aramalarını ve istekleri doğrultusunda rezervasyon yapabilmelerini sağlıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ