Google Glass Yeni Özelliklere Kavuştu - Haberler - indir.com

Google Glass Yeni Özelliklere Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Giyilebilir teknolojiler alanında ilk olan ve Google tarafından üretilerek geçen hafta 1 günlüğüne satışa çıktığını haberimizde duyurduğumuz akıllı gözlük Google Glass, iOS cihazlar için yeni özelliklere kavuştu.

Android cihazlar için stabil bir şekilde çalışabilen ancak iOS için kısıtlı özelliklere sahip olan Google Glass kullanıcıları bugünden itibaren App Store üzerinden güncelleyecekleri MyGlass for iOS uygulamasını iPhone ve iPad'lerine yükleyerek cihazlarına gelen bildirimleri Glass üzerinde görebilecekleri gibi aynı zamanda mesajları da yönetebilecekler.

Google Glass

Glass uygulamasına yapılacak olan bu güncelleme sonrasında kullanıcılar, iOS cihazlarını Google Glass üzerinden daha kolay bir şekilde yönetebilme imkanına kavuşacaklar.

Bildirimleri almak isteyen kullanıcılar iPhone'un Bluetooth ayarlarına girerek bağlantısı kurulu olan Glass için 'Bildirimleri Göster' seçeneğini aktif etmeleri yeterli olacak. Bu işlem sonrasında iPhone'a gelen tüm mesajlar (SMS) anında Glass ekranından görülebilecek ancak iOS kısıtlamalarından dolayı görüntülenen mesaja cevap verilemeyecek.

Google Glass kullanıcılarının akıllı gözlüklerini yönetebilmeleri için geliştirilmiş olan ve bugün itibaren güncel haliyle indirilebilen MyGlass for iOS uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone'unuza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ