Google Gallery Go kullanıma açıldı - Haberler - indir.com

Google Gallery Go kullanıma açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 13:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Google'ın giriş seviyesine özel üretilen akıllı cihazlarına yönelik sunduğu Android Go Edition adlı işletim sistemi ile birçok varsayılan uygulaması üzerinde yaptığı yenilikler ile düşük kaynak ve bununla beraber aynı zamanda veri tüketimine sahip versiyonları yayınladı. Google Gallery Go adlı hizmet ile beraber bunların arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Google Gallery Go uygulamasının adından da anlayacağınız üzere mevcut Google Fotoğraflar uygulamasına alternatif olarak hazırlandı ve bu sistem sayesinde Google Fotoğraflar kullanılmadan da içerikleri yedekleme imkanı sunuyor. Google'ın fotoğrafları yedekleme hizmeti sunan Google Fotoğraflar uygulaması sınırsız bir şekilde yedekleme imkanı sunduğu için kullanıcıların vazgeçilmezi olarak görülse de yeni bir alternatifin geliştirilmiş olması da son derece heyecan verici bir durumdur. 

Google Gallery Go sunuldu

Google Fotoğraflar uygulamasına alternatif olarak geliştirilen Google Gallery Go, kullanıma sunuldu. Google'ın Fotoğraflar uygulaması ile içeriklerinizi depolamak ya da yedeklemek istediğiniz taktirde aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Bununla beraber aynı zamanda uygulama akıllı cihazınızda da biraz alan kaplamaktadır. Bu sebeple giriş seviyesinde üretilen akıllı cihazlar ve sürekli aktif internet bağlantısı olmayan kullanıcılar için pek de kullanışlı bir seçenek değildir. 

Google Gallery Go uygulaması çevrimdışı bir şekilde çalışmak üzere tasarlanan ve Fotoğraflar uygulamasında bulunan bir özelliği de bünyesinde barındırmak adına geliştirilmiş bir uygulamadır. 10 MB boyutunda depolama alanına sahip olan Google Gallery Go, yedeklemiş olduğunuz fotoğraflarınızı insanlar, yerler ve belgeler gibi çeşitli kategorilere ayırarak çok daha kolay bir şekilde erişim sağlamanıza imkan sunuyor. Kırpma ve döndürme gibi düzenleme seçeneklerine de sahip olamasının yanı sıra aynı zamanda çeşitli filtreler ile fotoğraflarınızı çok daha iyi hale getirmenize de imkan tanıyor. SD kartlar ile de kusursuz bir şekilde çalışma gösteren Google Gallery Go ile şirketin hedeflediği bölgelerin başında düşük seviyeli telefonların yoğun olduğu Nijerya yer alıyor. Google Gallery Go uygulaması, Android 8.1 Oreo ve daha yeni sürümlere sahip olan akıllı cihazlarda uyumlu bir şekilde çalıyor. Depolama işlevlerinin son derece önemli olduğu şu günlerde giriş seviyesinde olan telefonlar için Google Gallery Go adlı bir uygulamanın sunulması son derece pozitif karşılanan bir durumdur. 

 





PAYLAŞ